Home » Conference League: Kampresultater – 23. februar

Conference League: Kampresultater – 23. februar

Lech Poznań-spillerne nådde åttendedelsfinalen i Conference League etter å ha vunnet play-off andre etappe mot Bodoe/Glimt 1-0. Det ble uavgjort 0-0 i Norge. Svensken Mikael Ishak scoret det avgjørende målet i det 63. minutt.

I Belgia eliminerte Anderlecht Ludogorets Razgrad på straffe. Spillerne fra forstedene til Brussel tapte 0-1 i Bulgaria, i andre etappe ledet de 2-1 etter 90 minutter, men utnyttet ikke sitt numeriske overtak i ekstraomgangene da Jakub Piotrowski vant i det 97. minutt og fikk et andre gult. kort og, som et resultat, et rødt kort for å feste motstanderen. Belgierne vant straffesparkkonkurransen 3-0.

Se også: Lechs historiske bragd! Du har brutt en 32 år lang forbannelse

I tillegg rykket Lazio Roma, AEK Larnaca, Sheriff Tiraspol, FC Basel og Fiorentina videre.

Vinnerne av sluttspillet venter allerede på lagene som tok førsteplassene i Conference League-gruppene i 16-delsfinalen: Villarreal (spilte i gruppe med Lech), Istanbul Basaksehir, West Ham United, Nice, AZ Alkmaar, Djurgarden , Sivasspor og Slovan Bratislava.

Trekningen av denne runden er berammet til fredag ​​klokken 13.00.

Conference League-finalen finner sted 7. juni i Praha.

Wyniki meczów barażowych o awans do 1/8 finału Ligi Konferencji (* - awans):

czwartek, 23 lutego
Lech Poznań* - Bodoe/Glimt               1:0 (0:0); pierwszy mecz - 0:0
CFR Cluj - Lazio Rzym*                   0:0; 0:1
Dnipro-1 - AEK Larnaka*                  0:0 (mecz w słowackich Koszycach); 0:1
Partizan Belgrad - Sheriff Tyraspol*     1:3 (1:2); 1:0
Anderlecht* - Łudogorec Razgrad          2:1 po dogr. (2:1, 1:0), karne 3-0; 0:1
FC Basel* - Trabzonspor                  2:0 (1:0); 0:1
Fiorentina* - Sporting Braga             3:2 (1:2); 4:0
KAA Gent* - Karabach Agdam                1:0 (0:0), karne 5-3 ; 0:1