Home » de blå kommer seg mot Norge

de blå kommer seg mot Norge

by Thure Lindhardt

Det franske håndballlaget vant denne søndagen, andre dag av Golden League, i Norge (25-31).

Det franske håndballlaget kom seg bra og vant søndag i Trondheim på andredagen av Golden League, én dag etter det første tapet mot Danmark (31:26), klart mot Norge (31-25). Fortsatt fratatt flertallet av lederne hans som triumferte i Tokyo-lekene – bare Valentin Porte, Hugo Descat, Timothey N’Guessan og Kentin Mahé spilte – kunne trener Guillaume Gille stole veldig mye på den franske etterfølgeren.

Franskmennene vant kampen med en gang (2-0) ved å bruke et aggressivt forsvar som gikk foran det norske angrepet og keeper Kévin Bonnefoi for å redde. Utplasseringen av den franske bakstyrken var i motsetning til de offensive tilnærmingene til nordmennene, som betalte for de mange fraværene (spesielt Gøran Johannessen, Sander Sagossen, Harald Reinkind og Christian O’Sullivan). Bare venstreving Sebastian Barthold holdt laget sitt i besittelse av ballen med fire mål på fem forsøk, inkludert to sjumeterskast.

Nordmennenes overføringsproblemer ble ikke løst da de kom tilbake fra hytta: de fortsatte å savne kombinasjoner, noen ganger til og med uten press fra franskmennene. Tvert imot, de unge bluesene leverte til og med showet, som denne «Kung-Fu» av Benoît Kounkoud på passet til den nye kapteinen Valentin Porte.

Underskuddet økte til seks mål (23-17, 43.) etter et mål etter et raskt angrep av Kounkoud etter nok en redning av Rémi Desbonnet, som hadde suksess med sin makker Bonnefoi. I angrepet var den unge franske kantspilleren Théo Monar (20) allestedsnærværende for å lede Blues-offensiven (seks mål). Før dette møtet ble Nederland, den neste motstanderen av blues, beseiret av Danmark 33:19. Golden League er en vennskapskonkurranse med én etappe i hvert av vertslandene (Frankrike, Norge og Danmark).

You may also like

Leave a Comment