Home » Den kampen var nok til å endre skjebnen deres. Opptil 12 fotballspillere på ønskelisten! Fotball

Den kampen var nok til å endre skjebnen deres. Opptil 12 fotballspillere på ønskelisten! Fotball

by Thure Lindhardt

AS Roma ble ydmyket i tredje runde av League of European Conferences gruppespill. Jose Mourinhos lag tapte 6-1 og italienske medier sparte ikke på kritikk. «Det var et mareritt og Jose Mourinho ble ydmyket. Det var en endeløs skam i den forferdelige stygge Roma-prestasjonen,» skrev La Gazzetta dello Sport. «Romerne ble bokstavelig talt utklasset av nordmennene, som dominerte fra første minutt til siste. Kampen endte med et fantastisk tennisresultat,» la Eurosport til.

Media: 12 spillere fra Bodø/Glimt står på ønskelisten til europeiske klubber. Halvparten kan gå bort om vinteren

Den norske dagsavisen «Verdens Gang» annonserte at 12 spillere fra FK Bodo/Glimt var på ønskelisten til mange europeiske klubber etter seier med Roma (6:1). Laget fra Nord-Norge kan imidlertid innkassere ni av dem, da kontraktene for resten av sesongen går ut ved slutten av sesongen 2021/2022. Vi snakker om Marius Lode, Fredrik Bjoerkan og Amahl Pellegrino. Dagbladet antar at Bodo/Glimt kan tjene minst flere millioner euro på salget.

Mer sportsinnhold finner du på Gazeta.pl

Journalister antar at kaptein Patrick Berg kan forlate Bodos lag for tre til fire millioner euro, de andre for minst 10 til 12 millioner euro. Det kan antas at en av disse spillerne blir Erik Botheim, som scoret to mål og sørget for tre målgivende pasninger i kampen mot Roma. Medier i Norge spekulerer i at seks Bodø-spillere kan gå i vintervinduet. — Klubben kunne tjent enda mer hvis de spilte nok en god kamp i Roma, sier Verdens Gang.

Det kan ikke utelukkes at også trener Kjetil Knutsen finner en ny arbeidsgiver. Nordmannen har gyldig kontrakt med Bodo/Glimt ut 2022, men har allerede fått et attraktivt jobbtilbud fra Rosenborg Trondheim. Takket være seieren over Roma ble Bodo/Glimt ledere av gruppe C med syv poeng og ett poeng mer enn Giallorossi-laget. Nordmennene stilte med Legia Warszawa i første runde av el. Champions League. Begge kampene ble deretter vunnet av det daværende laget rundt Czesław Michniewicz (3: 2 og 2: 0).

You may also like

Leave a Comment