Home » Den norske skihopperen har trukket seg! Han avslørte planen for fremtiden

Den norske skihopperen har trukket seg! Han avslørte planen for fremtiden

by Erlend Loe

«Det er en tid for alt. Jeg har bestemt meg for å avslutte karrieren som skihopper», skrev Joacim Odegaard Bjoreng på sine sosiale medier. Gullvinneren for junior-VM i 2015 avslørte planen sin for fremtiden.

Springer, født i 1995, publiserte et omfattende innlegg på sine sosiale medier søndag 18. juni 2023. I den annonserte nordmannen at han hadde bestemt seg for å avslutte idrettskarrieren.

SE OGSÅ: Tragiske nyheter. En 24 år gammel skihopper er død

«Det er en tid for alt. Jeg har bestemt meg for å avslutte karrieren som skihopper. Det har vært et virkelig privilegium å kunne prestere på vårt beste det siste tiåret og skape mange gode minner fra de siste tjue årene.» « – kan du lese på den norske utøverens Instagram-konto.

Gullvinneren for junior-VM 2015 avslørte også planene sine for fremtiden.

«Jeg blir nok her i en trenerrolle,» skrev han.

Björeng gjorde sin første verdenscupopptreden i februar 2015 i Vikersund. Han endte da på 36. plass. Han måtte vente til februar 2016 på sine første verdenscuppoeng, da han ble nummer 28 i Viikersund.

Han oppnådde det som trolig er karrierens største suksess i 2015. Da tok han sammen med kollegene fra det norske landslaget gullmedaljen i lagkonkurransen i junior-VM. Det er også verdt å nevne at Björeng ble nummer to i Continental Cup i sesongen 2021/2022.

AA, Polsat Sport

PolsatSport.pl for Android- og iOS-telefoner!

Den siste informasjonen og nyhetene uansett hvor du er.

You may also like

Leave a Comment