Home » Den tredje delen av The Last Of Us er allerede i utviklernes planer, men det er ingen garantier for at den vil se dagens lys Esports hus

Den tredje delen av The Last Of Us er allerede i utviklernes planer, men det er ingen garantier for at den vil se dagens lys Esports hus

by Thure Lindhardt

Sony kunngjorde at de vil bruke nesten 200 millioner dollar på sine datterselskapsstudioer etter den siste PlayStation-spilllanseringen eller state-of-play-arrangementet. Dette lar en spekulere om hva Naughty Dog vil gjøre i løpet av det neste tiåret.

I et intervju med IGN-bloggen snakket lederen av Naughty Dog-studioet om en mulig tredje del av The Last of Us som ville virke som et opplagt valg etter at den andre delen ble kåret til beste videospill det siste året. Spesielt Druckman selv og en av spillets forfattere, H. Gross, har foreslått at de nå planlegger nye. Ellie Eventyr, men å starte et slikt prosjekt er en stor beslutning som ikke umiddelbart kan bekreftes.

Det er nå kjent at studioet jobber med nettversjonen av The Last of Us, en remastret versjon av første del og en mulig Uncharted 5, men sistnevnte er ennå ikke bekreftet eller avkreftet. Druckman selv sier at The Last of Us Part 2 var et syv år gammelt prosjekt, og at et tredje sannsynligvis ikke ville dukket opp på den konsollen i det hele tatt. Spillernes ønsker og behov vokser stadig, og nå er definitivt ikke et mørkt år 2002, og om et halvt år vil du ikke bake et nytt prosjekt som Grand Theft Auto: Vice City. Når det er sagt, er det et spill som sannsynligvis vil treffe PlayStation 6-konsollen akkurat nå, og det er absolutt ikke Sonys toppprioritet.

«Den siste av oss del 2»

Det er også verdt å merke seg at The Last of Us Part 2 utløste sinne hos fan over fjerningen av en enkelt karakter og en dobbelhistorie Ellie og Abby Perspektiver. Likevel, i tillegg til å bli anerkjent som det beste i 2020, mottok spillet andre priser og ble det mest prisvinnende i videospillindustriens historie. Det sier seg selv at kartellet er svært høyt for tredje del, men det er tydelig at dette ikke er tilfellet med Naughty Dogs fremtidige prosjekter.

Dette spillet er sannsynligvis det beste i studioets historie, og hvis det noen gang kommer ut vil det ta årevis og det kan være for mye hodepine for utviklere, og de vil ikke engang bestemme seg for å utvikle det i det hele tatt. Så lenge den nye delen er planlagt og fortsatt langt fra målstreken, vil alle fans som ser frem til det nye spillet måtte være fornøyd med HBO-miniserien The Last of Us med P. Pascal (Narcos) i hovedrollen. , Game of Thrones, The Mandalorian) og B. Ramsey (Game of Thrones).

You may also like

Leave a Comment