Home » «Det er ikke nok», de «gale» kravene fra Erling Haaland panikk nettverket

«Det er ikke nok», de «gale» kravene fra Erling Haaland panikk nettverket

by Thure Lindhardt

Denne tirsdag kveld som en del av verdensmesterskapet i 2022 Erling Haaland scoret hattrick og lot Norge slå Gibraltar (5-1) for å befeste sin posisjon som gruppe G medledere. Faktisk deler nordmennene toppen av tabellen med Nederland, som har et bedre målsnitt og bokstavelig talt ydmyket Tyrkia (6-1) med et bemerkelsesverdig hat-trick fra Depay. Haaland viser utrolig statistikk, men vil alltid ha mer.

Haaland er sulten

Den 21 år gamle Borussia Dortmund-spissen fortalte om statistikken sin denne onsdagen på sidelinjen av kampen mot Gibraltar.

Og en ting er sikkert, det er mer enn krevende: «Jeg scoret 12 mål på 15 landskamper? Det er ikke nok ! Jeg scorer ikke nok mål. Etter min mening burde jeg ha scoret flere mål enn jeg har landskamper.«

I sosiale nettverk har internettbrukere blitt den store ambisjonen tilErling Haaland :

  • « Når det gjelder forhold, har han vært best i to år, statistikken hans i utvelgelsen og i Champions League er kald i ryggen, vi snakker mye om Kylian Mbappe, vi bør ikke snakke om Halaland lenger, som er beste statistikk … »
  • « Når Mbappe sier at vi sier at han har bowlerhatten, men det er en utlending, synes alle det er ambisiøst … »
  • « Akkurat nå, ja, han er den eneste som klarer å ha hygienen til en CR7. Men han må score 47 mål / sesonger opp til sine 35 hvis han vil ta igjen ham »
  • Bortsett fra å være en ekte nier, er hans eneste mål å score mål, og likevel er han ikke egoistisk i spillet mens Mbappe ikke er en 9’er og ikke har spillet til en 9’er som analyserer mye etter kampen »

Haaland gjør en fin gest

Nordmannen skilte seg ut for å ha donert alle bonusene sine til tre norske klubber etter de tre siste kampene i VM-kvalifiseringen i 2022.

Den skandinaviske midtspissen har valgt Rosseland BK (D5), farens siste klubb (Alf-Inge Håland), Bryne FK (D2), treningsklubben sin, deretter Grorud (D2), som er avhengig av unge spillere..

Haaland blir i Borussia Dortmund i en sesong til, men akkurat som Kylian Mbappé vet vi egentlig ikke hvordan fremtiden hans vil se ut.

Mange klubber ønsker å få ham. Real Madrid vil gjerne signere de to fremtidige spillerne i Det hvite hus, men gitt klubbens økonomi, helsesituasjonen som har svekket regnskapet til alle formasjonene, vil det absolutt være nødvendig å ta en avgjørelse, men også det faktum at Real Madrid stadion, Santiago Bernabeu er under oppussing og pengene som brukes på dette prosjektet begrenser handlingene.

© ALLE RETTIGHETER FORBEHOLDTYou may also like

Leave a Comment