Home » Det ser ut som en annen avkjørsel fra Górnik Zabrze. Spissen sier farvel til klubben!

Det ser ut som en annen avkjørsel fra Górnik Zabrze. Spissen sier farvel til klubben!

by Erlend Loe

For å fortsette å gi deg bedre redaksjonelt innhold og bedre tjenester, trenger vi ditt samtykke til å skreddersy markedsføringsinnhold til din oppførsel. Dine data er trygge hos oss og du kan tilbakekalle samtykket ditt når som helst på undersiden Personvernerklæring.

Klikk på «Gå til nettstedet» eller «X»-ikonet øverst i hjørnet på denne skjermenHvis du samtykker til behandlingen av dine personopplysninger av Wirtualna Polska og våre pålitelige partnere, samlet inn som en del av din bruk av Wirtualna Polskas tjenester, portaler og nettsteder (inkludert data lagret i informasjonskapselfiler), for markedsføringsformål utført på vegne av våre pålitelige partnere. Hvis du ikke godtar behandlingen av dine personopplysninger, bruk innstillingene i Personvernerklæring. Samtykke er frivillig og du kan når som helst trekke det tilbake ved å endre innstillingene i Personvernerklæring (hvor du kan finne svar på eventuelle spørsmål knyttet til behandlingen av dine personopplysninger).

Fra og med 25. mai 2018 gjelder forordning (EU) 2016/679 fra Europaparlamentet og rådet (heretter «GDPR»). Derfor vil vi informere deg om behandlingen av dine data og reglene som dette skjer etter 25. mai 2018.

Hvem skal være administrator for dataene dine?

Administratorene for dataene dine er Wirtualna Polska Media Spółka Akcyjna basert i Warszawa og andre selskaper i Wirtualna Polska Group, samt våre pålitelige partnere som vi kontinuerlig samarbeider med. Detaljert informasjon om administratorer finner du i Personvernerklæring.

Hvilke datoer snakker vi om?

Dette er personopplysninger som samles inn som en del av din bruk av våre tjenester, portaler og nettsteder levert av Wirtualna Polska, inkludert data lagret i informasjonskapsler installert på nettsidene våre av Wirtualna Polska og våre pålitelige partnere.

Hvorfor ønsker vi å behandle dataene dine?

Vi behandler dem for å gi stadig bedre redaksjonelt materiale, tilpasse emnet til dine interesser, lage portaler og nettsider som du vil like å bruke, sikre større sikkerhet for tjenestene, forbedre tjenestene våre og tilpasse dem så mye som mulig til dine interesser, vise annonser tilpasset dine behov.
Detaljert informasjon om formålene med å behandle dataene dine finner du på Personvernerklæring.

Hvem kan vi dele dataene med?

Vi kan videreformidle opplysningene dine til instanser som behandler dem på våre vegne og til instanser som har rett til å samle inn data på grunnlag av gjeldende lov – selvfølgelig bare hvis de fremsetter en forespørsel om det på grunnlag av et passende rettslig grunnlag.

Hvilke rettigheter har du i forhold til dine data?

Du har rett til å be om informasjon, retting, sletting eller begrensning av databehandling. Du kan trekke tilbake ditt samtykke til behandling, protestere og utøve andre rettigheter som beskrevet i detalj Personvernerklæring.

Hva er det juridiske grunnlaget for å behandle dataene dine?

Det juridiske grunnlaget for å behandle dine data for å yte tjenester er behovet for å utføre kontrakter for levering av tjenester (disse kontraktene er vanligvis forskrifter). Det rettslige grunnlaget for databehandling for statistiske målinger og egenmarkedsføring hos administratorene er administratorens såkalte legitime interesse. Behandlingen av dataene dine for markedsføringsformål av Wirtualna Polska på vegne av Trusted Partners og direkte av Trusted Partners er basert på ditt frivillige samtykke.

You may also like

Leave a Comment