Home » Drag Me Out-juryprogrammet Michał Szpak Andrzej Seweryn

Drag Me Out-juryprogrammet Michał Szpak Andrzej Seweryn

by Peter Østbye

Som vi tidligere annonserte, vil programmet være basert på «Drag Me Out»-formatet, som hadde sine versjoner i Danmark og Norge – i sistnevnte land sendes den av underholdningskanalen TVNorge, eid av Warner Bros. Oppdagelse.

Showets formel innebærer at kjendiser slår seg sammen med dragartister for å konkurrere om de beste transformasjonene og sceneopptredenene.

Deltakernes prestasjoner vil bli vurdert av en tremannsjury. Sjefen din vil være Andrzej Seweryn, som spilte rollen som en dragqueen i serien «Queen». (Produksjonen har vært tilgjengelig på Netflix siden juni i fjor). Ved siden av ham i juryen er sangeren Michał Szpak, tidligere nummer to i den første utgaven av «X Factor»-programmet på TVN. Den tredje personen i juryen forventes å være en kvinne.

Kjendiser vil også dukke opp som gjester på showet, men deres prestasjoner vil ikke bli vurdert av juryen.

Hvorfor valgte TVN dette formatet? – TVN er en kanal som alltid har vært inspirert og åpen for nye ting. Vi verdsetter autentisitet og mangfold. Etter vår mening er slike formater reelle innovasjoner og representerer en trendLidia Kazen, leder for TVN, fortalte oss dette i et intervju i august.

Se mer: «Autentyczni» – et nytt TVN-show. Robert Makłowicz og Natalia Kukulska er de første gjestene

Som vi fant ut, Mannskapet på settet til «Drag Me Out» vises i januar neste år. Endemol Shine Polska vil være ansvarlig for utøvende produksjon. Showet forventes å ha premiere på TVN våren 2024.

TVN planlegger også å vise den til våren neste år nytt realityprogram «Forræderne«, som allerede er registrert.

TVNs andel av TV-markedet av alle seere var 6,90 % i 2022.

You may also like

Leave a Comment