Home » Slagg. «Det ville være selvmord.» For å komme rett til poenget: Rune Holt

Slagg. «Det ville være selvmord.» For å komme rett til poenget: Rune Holt

by Erlend Loe


WP SportoweFakty / Adrian Skorupski

Szymon Michalski


Det er ukjent om Rune Holta planlegger å fortsette å kjøre på speedway. I et intervju med WP SportoweFakty råder Leszek Tillinger spilleren til å bestemme seg for å avslutte karrieren.

Han skulle redde H. Skrzydlewsk Orł og tok nesten laget fra Łódź inn i 2nd Speedway League. Rune Holt har hatt en katastrofal sesong og det er ikke overraskende at ingen av klubbene er spesielt interessert i hans tjenester for øyeblikket.

Tar man spillerens alder i betraktning, oppstår spørsmålet om det fortsatt er fornuftig å fortsette karrieren. Leszek Tillinger tror ikke det.

– Holta er ikke lenger en spiller som kan alt. Hans siste opptredener var tragiske. Han burde avslutte karrieren og ikke fortsette den fordi han var en fortjent og god spiller. Han kjørte i GP, i landslaget. Han burde gå med hevet hode – sier den tidligere presidenten i Polonia Bydgoszcz i et intervju med WP SportoweFakty.

SE VIDEOEN: Dominik Kubera med medalje i Grand Prix? Lederen er ikke i tvil

Tillinger påpeker at ytterligere speedwaystarter kun vil få ned nordmannen med polsk pass. Dette er tross alt en deltaker som var en av frontløperne i Grand Prix-serien for år siden.

– Han pleide å være en toppspiller. Alle krysset fingrene for at han skulle få statsborgerskap og kunne styrke staben vår. Nå har han dessverre ødelagt det. Det nytter ikke å fortsette slik, sier vår samtalepartner.

Den tidligere presidenten i Polonia Bydgoszcz vil bli sjokkert hvis en av presidentene bestemmer seg for å ansette Holta.

– Jeg tror ikke noen klubb vil stole på ham igjen. Og hvis noen slik ble funnet, ville det være selvmord. De siste årene har vist at Holta planlegger å tjene noen øre mer. I denne alderen burde han planlegge for en velfortjent pensjonisttilværelse. Det ville vært mer fordelaktig om han begynte å trene ungdom i Norge. Han har enorm kunnskap og erfaring som han kan dele med ungdom, avsluttet han.

Se også:
Disse klubbene vil bli sittende fast i andredivisjon for alltid
KJØP BILLETT TIL 2024 ORLEN FIM Speedway Grand Prix i Polen – Warszawa –>>

You may also like

Leave a Comment