Home » Edward Gaming vinner WK League of Legends 2021 | Esport

Edward Gaming vinner WK League of Legends 2021 | Esport

by Thure Lindhardt

Edward Gaming (EDG) er verdensmesteren i Worlds 2021, League of Legends verdensmesterskap. Laget fra den kinesiske LPL-ligaen beseiret Damwon Gaming KIA (DWG KIA) 3-2 i finalen i verdensmesterskapet. Med seieren tar EDG hjem nesten en halv million dollar.
I de fire første kampene i Best-av-5 endelig de to lagene delte resultatet, noe som resulterte i uavgjort 2-2. Så alt kom ned til den avgjørende femte potten. Nok en gang var de to lagene veldig jevne i denne kampen, men til slutt klarte Edward Gaming å vinne to lagkamper og ta seieren.

DWG KIA nådde finalen ved tidligere å slå den koreanske T1. EDG beseiret et annet lag fra Sør-Korea med Gen. G i semifinalen og kvalifiserte seg til finalen i WK League of Legends.

Finale på sytten forskjellige kinoer

Finalen i verdensmesterskapet i 2021 ble også vist kl mer enn sytten forskjellige Pathé-kinoer i Nederland. Disse visningene ble organisert av Go! Gaming, partnerskapet mellom Pathé og H20 Esports Campus.

På Schouwburgplein-stedet i Rotterdam, blant annet, kunne fansen følge turneringen på storskjerm. Det var også mulig å spille på stedet Eksklusivt spill Oppsett og ulike premier ble trukket ut i en quiz og en Doritos-konkurranse. De heldige vinnerne fikk blant annet en OMEN PC, Philips Hue fargebelysning og OMEN spillutstyr.

Sjekk ut våre esport-videoer:

You may also like

Leave a Comment