Home » EM i sandvolleyball: Michał Bryl og Bartosz Łosiak gikk videre til semifinalen

EM i sandvolleyball: Michał Bryl og Bartosz Łosiak gikk videre til semifinalen

by Erlend Loe

Etter en meget spennende kamp klatret det polske paret inn på topp 4 i turneringen. Begge duoene har spilt sammen flere ganger og kjenner sine ferdigheter veldig godt. Rivalene i den andre kampen hadde allerede en kamp.

Se også: Hvor kan du se volleyball-VM 2022 sendeplan

Østerrikerne vant første sett med 21:16. Seidl og Waller scoret mye med sine angrep. De gjorde det også bedre i forsvar.

I den andre delen av spillet er rollene byttet om. Det var motstanderne som måtte jage etter resultatet. Etter at østerrikerne scoret tre poeng på rad, ba det hvit-røde laget om time-out med en ledelse på 14:13. Spillet er balansert. Østerrikerne hadde til og med et matchpoint, men Seidl avbrøt tjenesten. Etter en stund tok polakkene tilbake initiativet og utlignet sett etter blokkeringen.

Fra starten av det avgjørende settet satte Polen tonen, og tok ledelsen 7-3 etter at Bryl angrep fra en stram vinkel. Et øyeblikk senere (9:4) aksepterte østerrikerne utfordringen i en svært tvilsom situasjon. De brydde seg mer om å kaste polakkene ut av rytmen enn å være sikre på deres rettferdighet. Lykken var fortsatt på de hvit-rødes side, for for andre gang i kampen danset ballen over nettet på serve og havnet på rivalenes side. Det avgjørende poenget fra en svært vanskelig ball ble scoret av Łosiak, som risikerte det og traff banen.

Fredag ​​ettermiddag ble Piotr Kantor og Maciej Rudol slått ut i 16-delsfinalen – de tapte 2-1 for tsjekkerne Perusic og Schweiner. Muligheten for en omkamp for å beseire lagkameratene vil by seg umiddelbart.

Dameturneringen vil finne sted uten deltagelse fra de hvit-røde – Katarzyna Kociołek og Marta Łodej ble eliminert i 1/8-finalen på torsdag.

Resultatet av den europeiske kvartfinalen i sandvolleyball:

Ondrej Perusic, David Schweiner (Tsjekkia) – Julian Hoerl, Alexander Horst (Østerrike) 2:0 (21:17,21:19)
David Ahman, Jonatan Hellvig (Sverige) – Pablo Herrera Allepuz, Adrian Gavira Collado (Spania)
2:1 (21:16, 31:33, 15:11)
Michał Bryl, Bartosz Łosiak (Polen) – Robin Seidl, Philipp Waller (Østerrike) 2:1 (16:21, 22:20, 15:11)
Clemens Wickler, Nils Ehlers (Tyskland) – Anders Berntsen Mol, Christian Sandlie Soerum (Norge)

RM, PAP

Gå til Polsatsport.pl

You may also like

Leave a Comment