Home » En annen katastrofal informasjon for det polske landslaget kommer fra Belgia. Det polske landslaget har allerede tatt sin avgjørelse

En annen katastrofal informasjon for det polske landslaget kommer fra Belgia. Det polske landslaget har allerede tatt sin avgjørelse

by Thure Lindhardt

Det polske landslaget tapte i den siste kampen i VM-kvalifiseringen 1:2 mot Ungarn på nasjonalstadion. En seier og til og med uavgjort i den kampen garanterte nesten polakkene en seedet i mars-sluttspillet som ville avgjøre om Paulo Sousas side ville reise til Qatar. Nederlaget har nå komplisert situasjonen og de hvite og røde er avhengige av resultatene fra andre kamper.

Se videoen
Paulo Sousa ett skritt bak tidligere landslagsuttak. Dette er de portugisiske tallene

Krzysztof Piątek fant en forklaring. To ord. Og det er bisarrt

Ikke bare lar plasseringen deg spille din første kamp hjemme, men den hjelper deg også med å unngå å score en potensielt bedre kamp i sluttspillets semifinale. Polen er for øyeblikket i seedet, men situasjonen er fortsatt uavklart i de tre kvalifiseringsgruppene.

Andre på tabellen i el. WM 2022:

 1. Portugal 17 poeng 8 kamper, mål 17: 6 (+11)
 2. Skottland 17 pkt 8 14: 7 (+7)
 3. Italia 16 pt. 8 13: 2 (+11)
 4. Russland 16 poeng 8 14: 5 (+9)
 5. Sverige 15 pt. 8 12: 6 (+6)
 6. Polen 14 poeng 8 18:10 (+8)
 7. Wales 14 poeng 7 13: 8 (+5) / spiller mot Belgia på tirsdag, kjemper om andreplassen med Tsjekkia
 8. Nord-Makedonia 12 poeng 8 14:11 (+3) / ingen sjanse for seeding
 9. Tyrkia 12 poeng 7 16:15 (+1) / spiller mot Montenegro tirsdag, kjemper om de to første plassene med Nederland og Norge
 10. Finland 11 poeng 7 10: 8 (+2) / spiller mot Frankrike på tirsdag, kjemper om andreplassen med Ukraina (som ikke har sjanse til å seed)

Belgia spiller mot Wales uten mange stjerner. «Tid for å forberede vår neste generasjon»

Den sterkeste tirsdag i siste serie Spill i el. VM Polen må se oppgjøret mellom Wales og Belgia: Hvis Wales ikke taper, vil det garantert gå forbi polakkene og vi mister seedet. Den belgiske landslagstrener Roberto Martinez har allerede annonsert at hans største stjerner – Romelu Lukaku, Eden Hazard, Kevin de Bruyne, Thibaut Courtois eller Youri Tielemans – skal slippes, noe som teoretisk sett gjør Wales til en mye enklere oppgave – og trekningen hans vil være nok til Polen mister sin posisjon. Roberto Martinez sitt lag vil også savne Michy Batshuaya, Jeremy Doku, Thomas Vermaelen, Toby Alderweireld og Jason Denayer.

For Wales er imidlertid Gareth Bales prestasjon usikker på grunn av en hamstringskade, som treneren hennes Robert Page annonserte. «Han har ikke spilt på flere måneder, og å la ham spille fra begynnelsen av kampen ville vært en for stor fysisk utfordring for ham,» sa han.

Du kan også finne mer sportsinnhold og Gazeta.pl

I følge rapporter fra sporza.be vil kampen mot Wales være en god mulighet for Belgia til å sjekke ut nye spillere til landslaget. – Det er på tide å se fremover og forberede vår neste generasjon. Det vil være en mulighet til å teste nye alternativer, sa landslagstrener Martinez på en pressekonferanse. Stedet for dette eksperimentet er et møte i El. VM med Wales», leser vi på portalen. «Som gruppe ser vi frem til å integrere unge mennesker,» legger Axel Witsel til.

Polen er ikke sådd? PZPN taper millioner av zlotyPaulo Sousas avgjørelse kan koste PZPN millioner. Forferdelig mye

Så hva må skje for at Polen skal bli sådd? Alle tre betingelsene må være oppfylt:

 • Wales kan ikke vinne mot Belgia
 • andrelaget i gruppe G (Nederland, Tyrkia eller Norge) kan ikke ha bedre rekord enn Polen. Dette vil skje når Tyrkia og Norge ikke klarer å slå Montenegro og Nederland på bortebane
 • Finland kan ikke vinne mer enn sju mål mot Frankrike

Lag som ikke er seedet kan gå inn i semifinalene i sluttspillet mot Portugal eller Italia, lag som er seedet til Nord-Makedonia eller Østerrike. For å komme til Qatar må du beseire to rivaler: en i semifinalen og den andre i sluttspillfinalen (seedingen er ikke lenger et problem og vertene trekkes ved loddtrekning). Vi vil lære transportveien under tegningen, som er planlagt til fredag ​​26. november.

You may also like

Leave a Comment