Home » Eneba presenterer: De beste spillene for to | Esports hus

Eneba presenterer: De beste spillene for to | Esports hus

by Thure Lindhardt

1. «Blant oss»

Kundebilde / Mellom oss

Spillet, utgitt av Innersloth i 2018, vant 2020 Game Awards for beste samarbeidsspill. Denne tittelen kommer egentlig ikke som en overraskelse siden dette spillet er fullt av rare situasjoner og latter. Handlingen foregår i et romskip som et begrenset antall spillere stoler på for å finne ut hvem juksemakeren er. Det er ikke så enkelt – så lenge jukseren utgir seg for å være et besetningsmedlem, må de andre spillerne ta seg av funksjonaliteten til skipet og finne ut hvem som er ansvarlig for drapene som ble begått. Det kommer ofte ubegrunnede påstander, uskyldige besetningsmedlemmer blir kastet fra romskipet, og pågående debatter genererer ofte en ekstraordinær dose latter.

Mellom oss tilbud

2. «Menneske: fallende»

Kundebilder / personer: Fall Flat

Kundebilder / personer: Fall Flat

Plattformspillet Human: Fall Flat, utgitt i 2016 av det litauiske utviklerstudioet No Brakes Games, er fortsatt et av de mest populære alternativene for de som ønsker å ha en god kveld med venner. Hensikten med dette tredjepersonsspillet er å hjelpe hovedpersonen Bob med å kvitte seg med høyden av frykt i drømmeverdenen legemliggjort av hvert nivå. Dette er selvfølgelig ikke en lett oppgave. Fysikken innebygd i spillet gjør spillerens baner mye vanskeligere, så det er morsomme feil på alle nivåer. Ved å spille med vennene dine fra de siste årene på denne måten, vil du prøve å begrense fysikklovene dine. Human: Fall Flat vil utvilsomt snu hodet ditt og gjøre et uutslettelig inntrykk.

Mensch: Fall Flat Offer

3. «Overstekt! 2»

Kundebilde / overstekt!  2

Kundebilde / overstekt! 2″

Kanskje du vil prøve deg på kjøkkenet? Team17 utvikler- og utgiverprosjekt Overcooked! 2, som ble utgitt i 2018, er en oppfølger til det enormt suksessrike samarbeidsspillet Overcooked !. Denne gangen kan spillerne forvente et enda mer dynamisk miljø: nye portaler, flytting av kjøkken eller en uventet inngangsport til en annen dimensjon. Inviter venner og prøv å oppfylle alle kundeordrer sammen. Opptil 4 spillere kan spille samtidig, og det er begrenset tid til å tilberede hver rett. Tror du det er alt Definitivt ikke! Du må kanskje produsere på steder som en luftballong, romstasjon, eller til og med mellom to nabolastebiler – det er virkelig ikke mangel på utfordringer her.

Overkokt! Forslag 2

4. «Høstgutter: Ultimate knockout»

Užsakovo nuotr./

Užsakovo nuotr./ «Case Guys: Ultimate Knockout»

Det felles spillet mellom skaperne av Mediatonic og utgiverne av Devolver Digital, som så verden for mindre enn ett år siden i 2020, tiltrakk seg et forbløffende antall spillere. Videografikken og karakterdesignet til dette i utgangspunktet ville spillet har blitt gjort på en veldig morsom måte. Fall Guys: Ultimate Knockout fungerer etter Battle Royale-prinsippet, som betyr at du og vennene dine spiller individuelt eller i lag til kaoset tar fart og bare vinnerne er igjen i spillet. Dette unike, fartsfylte spillet integreres fra første stund, og hinderløyper utgjør betydelige utfordringer selv for erfarne spillere. Battle Royale-spill er vanligvis heftige, krever fokus og besluttsomhet, så det er ingen overraskelse at Fall Guys: Ultimate Knockout har fått så mye oppmerksomhet – det møter hjørnesteinene i sjangeren perfekt og bringer med seg en særegen sjarm.

Fall Guys: The Ultimate Knockout Deal

5. «Risiko for regn 2»

Kundebilde / risiko for regn 2

Kundebilde / risiko for regn 2

Når det kommer til heftige spill for to, kan vi nevne Hopoo Games-mesterverket som kom ut i 2020, Risk of Rain 2. Dette spillet tilhører sjangeren roguelike roles (RPG), slik at du og vennene dine møter farlige oppgaver på en tøff planet og sprer fiendtlige romvesener. Hver spiller må mestre karakteren sin under kampene for å oppnå et høyt nivå av kampferdigheter og lettere beseire sjefene man møter på hvert nivå. Enhver kollisjon krever taktisk manøvrering, dynamisk manøvrering mellom nær- og langtrekkende kampmetoder og presis kommunikasjon, slik at det ikke blir kjedsomhet her.

Regnrisiko 2 tilbud

6. «Overvåking»

Kundebilde / Overwatch

Kundebilde / Overwatch

2016 var et spesielt år for fans av lagskyttere. Blizzard Entertainments utviklingsteam har avduket Overwatch, et spill som har fengslet millioner av spillere rundt om i verden med en rekke elementer. Her kan du bli en av de mange kontrollerte karakterene og dra på et fantastisk eventyr med vennene dine i kampen mot motstandere – spilt i lag på seks mot seks. Handlingen finner sted på jorden i nær fremtid, så arsenalet ditt er utsmykket med futuristiske våpen. Det viktigste i Overwatch-verdenen er teamarbeid – de delte utfordringene styrker forholdet til venner, og de delte seirene gir mye mer glede.

Overwatch tilbud

7. «Sea of ​​​​Thieves»

Užsakovo nuotr./

Užsakovo nuotr./ «Sea of ​​​​Thieves»

Mesterverket fra Rare Studios, utgitt i 2018, tar spillere med inn i havets vidder, hvor det er uuttømmelig underholdning for både solospillere og grupper av spillere. I Sea of ​​​​Thieves vil du og vennene dine ha en unik opplevelse av piratkopiering: oversjøiske rikdommer, bitre fiender, lovende skip og selvfølgelig piratpirater som streifer rundt på bølgene. Det viktigste i dette spillet er moro, så det er mange nysgjerrige situasjoner og latter er en grunnleggende rutine i Sea of ​​​​Thieves verden. Er du verdig Marine Robbers-tittelen? Det er på tide å sette seg bak rattet, invitere venner og finne ut av det.

Tilbud om tyvenes hav

8. «Drap nivå 2»

Kundebilde / Killing Floor 2

Kundebilde / Killing Floor 2

For fans av skytespill og teamarbeid har vi en annen bemerkelsesverdig anbefaling. Utviklerne hos Tripwire Interactive har all grunn til å være stolte av Killing Floor 2, som ble utgitt i 2016. Dette actionfylte og brutale spillet ble utviklet for både enkeltspiller og samarbeidsmodus for opptil 6 spillere. Over hele det europeiske kontinentet hersker nå deformerte skapninger: avbrutt kommunikasjon mellom stater, ødeleggelse av hele hærer, og til slutt kollapsen av regjeringer. Målet til teamet ditt er å ødelegge alle de forvrengte effektene av eksperimenter som vandrer gjennom landene i Europa. Et dynamisk kampsystem, blodtørstige sammenstøt og situasjoner som setter lagets besluttsomhet på prøve er garantier for dynamisk handling.

Killing Floor 2 tilbud

9. «Død av dagslys»

Kundebilde / Dead by Daylight

Kundebilde / Dead by Daylight

Hvis du vil teste styrken din i asymmetrisk flerspillermodus, anbefaler vi et av de mest fremragende spillene i skrekksjangeren – «Dead by Daylight». Dette overlevelsesstykket ble utgitt i 2016 av Behavior Digital Inc., og gir spillerne den unike muligheten til å velge roller – én spiller blir en morder mens alle gjenværende spillere blir jaktet på den galningen. Attraksjonen til dette spillet ligger i de prosedyregenererte kartene. Dette betyr at hver gang du går inn i en ny actionscene, er hvert spill i spillet en uforutsigbar opplevelse. Spillere som jaktes på galninger må jobbe sammen for å overleve denne terroren.

Dead by Daylight-tilbud

10. «Tom Clancys The Division 2»

Užsakovo nuotr./

Užsakovo nuotr./ «Tom Clancy’s The Division 2»

Et av de mest kjente spillene fra Ubisoft kan være et godt valg for å tilbringe kvalitetstid med venner på et uforglemmelig eventyr. Dette rollespillet (RPG) debuterte i 2019, men har allerede bygget et rykte som en av de kuleste actionlåtene som finnes. Spillet har en spesiell funksjon som trollbinder fra første øyeblikk av spillet. Tom Clancy’s The Division 2 har en fantastisk avslappet atmosfære, og du og vennene dine legger ut på et livsfarlig eventyr i en verden som nylig ble rammet av en dødelig epidemi. Bli en del av en ryddig fortelling og opplev uventede vendinger og bitre kamper i samarbeidsmodus – effekten varer lenge etter handlingen.

Tom Clancy’s The Division 2 (Pasiūlymas.)

Enda flere populære tilbud!

Vennene dine kan bli dine følgesvenner i et spennende historiespill så vel som i et komplekst puslespill som sprer gåter og merkelige situasjoner. Alle dataspillene som diskuteres venter på deg på Eneba.com, men det er ikke alt du kan finne i dette hav av underholdning. Butikken har også en rikholdig produktkatalog hvor du kan finne alt fra digitalt Spill for ps3, PS4, PS5 og Xbox og Nintendo-konsoller til fysiske spillplater samt en rekke Spillkonsoll og vedleggsannonser!

Alle tilbud på spill, konsoller og tilbehør

You may also like

Leave a Comment