Home » Wirtualna Polska – Alt du trenger å vite

Wirtualna Polska – Alt du trenger å vite

by Thure Lindhardt

Mange hoppere trener i Zakopane. Ikke bare polakker, men også utenlandske stjerner i spissen for Stefan Horngachers tyske lag. Alle gjennom … innhugg på Zakopane-anlegg.

Zakopane har trukket til seg hoppere til trening i mange år. Tsjekkere og ukrainere som er veldig nær Polen kommer hit regelmessig. Vi har også ofte kasakhere og nordmenn som gjester. I år kan du se at tyskerne og sveitserne har kommet.

Grunnen er enkel. Som Marek Błaszczyk, leder for Middle Krokiew på vegne av COS, forklarte i et intervju med TVP Sport, ble oppstartssystemet byttet fra sommer til vinter for to uker siden. Dette betyr at alle systemer har kunstig frosne innløpsspor.

Det andre temaet er renoveringen av hoppbakken i Oberstdorf. Så langt har dette anlegget vært av sentral betydning for tyskerne. Men etter ombyggingen til fjorårets verdensmesterskap måtte bakken stenges. Nålen føltes dårlig plassert. Så det blir reparert og tyskerne måtte se seg om etter et alternativ.

SE VIDEO: #dziejesiewspport: Hun hadde ikke forventet et slikt prospekt. «Hva gjør du?»

Dette er en gunstig situasjon for anlegget i Zakopane, fordi hver hopper må betale for trening. Som TVP uoffisielt fant ut, koster én økt PLN 50 for en spiller fra utlandet. Polakker kan forvente rabatter.

You may also like

Leave a Comment