Home » Eneba presenterer: Ny eller brukt konsoll – Hvilket valg? | Esports hus

Eneba presenterer: Ny eller brukt konsoll – Hvilket valg? | Esports hus

by Thure Lindhardt

Som et resultat av denne boomen og bruken av de nyeste konsollene for 9. gang for å kjøpe brukt spillutstyr. Men hvis du for øyeblikket tar beslutningen om å oppgradere spillutstyret ditt og kjøpe en konsoll, vil det valget diktere noen av spillene som er tilgjengelige for deg, så vel som den generelle spillopplevelsen.

Den niende generasjonen konsoller

Spillkonsollprodusentene Microsoft, Nintendo og Sony er globale ledere i spillindustrien, hvis spillsystemmodeller og innovasjoner har diktert globale markedstrender i flere tiår. Utviklende teknologier tar virtuell underholdning til neste nivå, og det raskt voksende utvalget av videospill lokker til nye eventyr og opplevelser. 2020 Den niende generasjonen av Xbox Series X og PlayStation 5, utgitt i november, revolusjonerte både det globale og litauiske spillmarkedet og ble det mest ettertraktede spillutstyret for denne typen fritidsunderholdning.

Fokus er på modellen

Den nåværende mangelen på PlayStation 5-konsoller på markedet er en klar indikasjon på etterspørselen etter denne siste Sony-spillkonsollen. Spillere forhåndsbestiller dem, men selv da er det en virkelig utfordring å få denne modellen. Ikke gratis for øyeblikket PS5 pris klart bedre enn en konkurrent. Er det fortsatt verdt å få tak i de nyeste modellene? Den åttende generasjons PS4 Slim- og PS4 Pro-modellene i PlayStation-serien, samt Xbox One S- og Xbox One X-modellene i Xbox-serien, er gode valg for moderne spill. Hvis du vil spare penger, er PS4 Slim og Xbox One S de beste valgene dine, siden de er mye billigere på markedet. Selvfølgelig ligger spesifikasjonene også bak PS4 Pro- og Xbox One X-modellene.

Hvis du vil ha den beste modellen som åttende generasjon har å tilby, så anbefaler vi å kjøpe nevnte PS4 Pro og Xbox Series X. Før du kjøper er det viktig å vurdere om du vil kjøpe nytt eller brukt spillutstyr. Den brukte konsollen lar deg nyte moderne AAA-spill og koster betydelig mindre. Brukte Xbox One, Nintendo Switch eller PS4 pris mye mindre enn en ny enhet, så du kan spare mye på å kjøpe en PS4 Pro eller Xbox One X.

Se alle annonser for spillkonsoller

Mer enn en hobby

Spilleutstyr er døren til tusenvis av forskjellige virtuelle verdener og eventyr som du kan oppleve alene eller sammen med venner. Denne fritidsaktiviteten bidrar til å slappe av, beriker hverdagen, gir mulighet til å møte venner og tilbringe tid på en morsom og meningsfull måte. Nye opplevelser, oppriktig samarbeid, uforglemmelige eventyr, uforglemmelige historier og kvalitetstid er inkludert. Spill er også en fin måte å håndtere stress på og har en positiv effekt på ditt generelle velvære. Direkte kommunikasjon med venner og felles handling under spillet styrker forbindelsen, gjør at du føler positive og positive følelser vedvarer i lang tid, selv når du går bort fra skjermen.

Se alle fysiske spilltilbud

Se alle digitale spilltilbud

Økonomiske investeringer

En konsoll som kan kjøpes og brukes hjemme er ikke en enkel multimediaenhet, den er nøkkelen til moro, så det er ikke en lett oppgave å velge riktig spillkonsoll. Både nye og brukte spillkonsoller kan bli funnet på Eneba.com, slik at spillere kan velge det mest passende alternativet til den laveste prisen avhengig av budsjett og personlige behov. Vel, hvis eksisterende utstyr krasjer eller du ønsker å oppgradere, inviterer Eneba alle spillere til å bli forhandlere og selge spillene eller utstyret deres for å få tilbake noe av inntektene eller til og med tjene ekstra penger. Du kan ganske enkelt få pengene utbetalt, eller du kan holde dem på din side og velge nye enheter, optimere din eksisterende konsoll, kjøpe tilbehør og nyte fritiden din med nye spill. Videospill og utstyret deres er ikke bare en hobby, men også en investering som lønner seg både når det gjelder salg og spenning og tidsbruk med omhu.

Selg spillutstyr gjennom Eneba

You may also like

Leave a Comment