Home » Eneba presenterer: Topp PlayStation-tilbehør | Esports hus

Eneba presenterer: Topp PlayStation-tilbehør | Esports hus

by Thure Lindhardt

PlayStation-hodetelefoner

Partnerbilde / PlayStation-hodetelefoner

Lydkvalitet er spesielt viktig når du bruker spillenheter. For å nyte førsteklasses lyd fra filmer, musikk og spill, kan spillere kjøpe de profesjonelle hodetelefonene som er best egnet for deres PlayStation-konsoller. Lydspor, karakterdialoger og lydeffekter – alle spillere ønsker å høre dem fullt ut for å nyte avansert digital underholdning. PlayStation-hodetelefoner er også viktige for å kommunisere med den andre spilleren, for rask og tydelig kommunikasjon under spillet.

For de som ønsker 3D AudioTech-teknologi og virtuell 7.1 surroundlyd for surroundlyd, anbefaler vi PlayStation 4 Platinum Wireless Headset eller PlayStation 4 Gold Wireless Headset – modeller utviklet eksklusivt for PlayStation-systemer. Generelt er de fleste trådløse og kablede hodetelefoner kompatible med PlayStation-konsoller hvis de har en Bluetooth-tilkobling eller en 3,5 mm-tilkobling. PlayStation-entusiaster velger ofte Razer, JBL, SteelSeries og mange andre kjente produsenter. Før du bestemmer deg for hvilke hodetelefoner du skal velge, bør du vurdere hvilke funksjoner du vil ha: lyddemping, 3D-lydteknologi, en kablet eller trådløs mikrofon og andre integrasjoner.

Reklame for PS4-hodetelefoner

Annonse for Ps5-hodetelefoner

PlayStation-tastaturer

Partnerbilde / PlayStation-tastaturer

Partnerbilde / PlayStation-tastaturer

Bruken av tastatur er ikke begrenset til PC-er eller bærbare datamaskiner. PlayStation-spillere bruker ofte tastaturer for en mer komfortabel spill- og nettleseropplevelse. Populære produsenter av spillutstyr som Logitech, Razer, Acer, Asus eller Corsair tilbyr innovative tastaturmodeller for alle spillerbehov. PlayStation-brukere kan velge mellom kablede, trådløse, membran- og mekaniske tastaturer avhengig av de innebygde funksjonene til hver modell.

Valget av tastatur bestemmes av tilleggstaster, integrert håndleddstøtte, LED-belysning, støydemping av tastene, estetisk design, utskiftbare taster og andre funksjoner. Et vanlig valg blant PlayStation-spillere er HORI Tactical Assault Commander Pro-tastaturet for nyere modeller i denne serien med konsoller, for eksempel PS4. Tastaturet er ikke kompatibelt med alle spillene som er tilgjengelige gjennom dette dedikerte spillsystemet, men det vil fungere med de fleste av dem som Overwatch, Fortnite, Call of Duty: Modern Warfare. I spill som krever rask respons og nøyaktighet, kan tastaturet bli et enestående middel for å oppnå seier.

PS4-tastaturreklame

PS5-tastaturreklame

PlayStation-mus

Partnerbilde / PlayStation-mus

Partnerbilde / PlayStation-mus

Diskusjonen om mus er også relevant for de som ønsker å optimalisere spill- og surfeopplevelsen. Vanligvis kjøper spillere også dataspillmus med tastaturet. Som med tastaturer er de mest populære produsentene av spillmus de kjente merkene i spillfellesskapet: Razer, Acer, Logitech og flere. Når du velger en spillmus til konsollen din, er det nyttig å vurdere hvilken type mus du ønsker. Først av alt må du vurdere tilkoblingen – trådløs eller kablet. Bestem så selv hvilken mus som passer utstyret ditt: optisk, sfære eller laser.

Musekontakten har stor innvirkning på brukervennligheten. Den trådløse gamingmusen gir større bevegelsesfrihet, mens den kablede musen ikke krever noen ekstra energiressurser som batterier. Optiske mus er preget av høy nøyaktighet, da deres mekanisme er basert på overføring av lyssignaler. Lasermus arbeider etter prinsippet om fokusert lys, så de fungerer bedre på en hard overflate. Ballmus er også et populært valg blant spillere, som er ekstremt enkle å bruke og det billigste alternativet. Utvalget av spillmusemodeller for PlayStation-konsoller er ekstremt stort og møter behovene til hver enkelt spiller og de økonomiske mulighetene til hver enkelt.

PS4-museannonser

Reklame for PS5-mus

PlayStation-fjernkontroller

Partnerbilde / PlayStation-tastaturer

Partnerbilde / PlayStation-tastaturer

Det mest populære PlayStation-tilbehøret er kontrolleren. Uten dem er det ingen konsollspillopplevelse tenkelig. Disse enhetene kobles til konsollen og brukes til å navigere i systemet og kontrollere ulike karakterer, utføre manøvrer og handlinger i spill. Derfor er den preget av funksjonalitet av høy kvalitet PlayStation fjernkontroll kan dramatisk forbedre spillopplevelsen din. Rasksvarende knapper, innebygde dedikerte hurtigkoblingsknapper, taktil teknologi, innebygd mikrofon, bevegelsessensor – utvalget av funksjoner er fantastisk, så det er viktig å bestemme hvilket formål du trenger en spillkonsoll å bruke før du kjøper.

Eiere av PlayStation-konsoller kan velge mellom originale kontrollere utviklet av Sony Entertainment-ingeniører eller fra andre globale spillutstyrsmerker som Razer eller Nacon. De originale Sony DualShock 4 og PS5 DualSense er spesielt populære fordi de har det bredeste utvalget av innebygde funksjoner. Etterspørselen henger selvfølgelig ikke etter Razer Raiju Ultimate eller Raion Fightpad fjernkontroller fra samme produsent. Valget gjenstår for mobilitet – om du skal kjøpe en kablet eller trådløs fjernkontroll, velge modellen du vil ha, og bare nyte den oppslukende spillopplevelsen som de avanserte funksjonene tilbyr.

Annonse for PS4-fjernkontrollen

Annonse for PS5-fjernkontrollen

PlayStation-ratt

Partnerbilde / PlayStation-ratt

Partnerbilde / PlayStation-ratt

Mange spillere er utrettelige racingentusiaster. Gaming-rattet er et PlayStation-tilbehør som skaper en autentisk kjøreopplevelse, som får deg til å føle at du sitter bak rattet i en ekte racerbil, noe som resulterer i mer spenning og skarpe opplevelser. Spørsmålet er: hvordan velge et ratt for spill? Det er verdt å vurdere de økonomiske mulighetene og modellens diameter, holdbarheten til rattet, komforten og produsenten. De mest populære produsentene av spillratt er Logitech, Thrustmaster, Piranha og andre.

Det vanligste valget er et lekeratt med pedaler og gir. Dette settet er designet for en komplett racingopplevelse på virtuelle baner, så deltakelse i løpet er ikke begrenset til knapper. Ulike rattdiametre, responsive pedaler, vibrasjoner i racerkvalitet og andre funksjoner setter deg på den andre siden av skjermen fra første øyeblikk du legger hendene på rattet.

PS4 ratt og pedalindikatorer

PS5 ratt og pedalskjermer

PlayStation VR-briller

Partnerbilde / PlayStation VR-briller

Partnerbilde / PlayStation VR-briller

Det mest innovative tilbehøret til PlayStation er virtual reality-briller. Takket være moderne teknologi kan spillere fordype seg i virtuelle 3D-rom og fungere som spillkarakterer. PlayStation VR-brillene har innebygde bevegelsessensorer som flytter bevegelser fra den virkelige verden til det virtuelle rommet slik at du kan utforske og samhandle med miljøet rundt deg. VR-briller tilbyr en unik måte å nyte filmer, YouTube-videoer og dataspill på et helt nytt nivå.

«PlayStation VR-briller kommer vanligvis med kamera, kontakter og annet tilbehør som er nødvendig for å holde brillene i gang. De nyeste modellene av virtual reality-briller er tilpasset langtidsbruk – det komfortable designet sørger for at brillene ikke klyper deg i nesa eller blir slitne i nakken. Disse VR-brillene har en oppdateringsfrekvens på 120 Hz, et 100° synsfelt og en 1080-pikslers videooppløsning, slik at du kan nyte høykvalitets videografikk og en jevn spillopplevelse. Hvis du er en PlayStation-spillentusiast, er VR Goggles et godt kjøp som vil berike spillopplevelsen din og la deg nyte spesialitetsspill utviklet med virtual reality-briller.

PS4 VR-annonsering

PS5 VR-annonsering

Enda flere tilbud!

Du kan kjøpe alle typene av det mest populære PlayStation-tilbehøret oppført ovenfor for mindre på Eneba.com. I tillegg til konsoller og deres tilbehør ligger denne e-posten i butikken, spillere kan også kjøpe PlayStation Plus, PlayStation Now-abonnementer, PlayStation Network-tillegg og de mest populære PlayStation-spillplatene til betydelig lavere priser. Spillere som bor i Litauen inviteres også til å selge utdatert spillutstyr og spill til andre, og dermed ikke bare få tilbake noen av pengene brukt, men også tjene penger.

Alle annonser for PlayStation-tilbehør

You may also like

Leave a Comment