Home » Equinor og Cognite danner et partnerskap som vil gi Equinors globale markedsførings- og innkjøpsdivisjon alle muligheter til å nå sine digitale ambisjoner

Equinor og Cognite danner et partnerskap som vil gi Equinors globale markedsførings- og innkjøpsdivisjon alle muligheter til å nå sine digitale ambisjoner

by Peter Østbye

OSLO, Norge, 21. desember 2021– (BUSINESS WIRE) –Gjenkjenne ga et samarbeid med i dag. kjent Equinor (OSE: EQNR, NYSE: EQNR), et ledende globalt energiselskap, for å utvide Equinors datakapasiteter og støtte selskapets digitale ambisjoner.

Ved å bruke Cognites industrielle DataOps-teknologi, Cognite Data Fusion®, som en modul i Equinors OMNIA-dataarkitektur, som er basert på Microsoft Azure-skyen, vil et felles team av Equinor og Cognite utvikle og forske på verktøy og løsninger for å gjøre Accelerate Equinors digitale ambisjoner . Denne innsatsen inkluderer utvikling av datadrevet innsikt innenfor markeds- og innkjøpsavdelingene og andre divisjoner av Equinors globale fotavtrykk og aktivaportefølje.

Equinors mål er å utvikle et avansert analytisk økosystem for å generere lett tilgjengelig data og informasjon takket være forbedrede digitale muligheter. Equinor og Cognite vil samarbeide med Microsoft for å utvikle løsninger for å dele og kontekstualisere data for å gjøre det mulig for Equinor å oppnå et konkurransefortrinn i visse svært komplekse og dynamiske globale markeder. Partnerskapet vil fokusere på å bygge en fremtidssikker dataarkitektur og nye måter å jobbe på, samtidig som datautvinning og kontekstualisering akselereres.

«Takket være teknologien og evnene til Cognite og Microsoft, samt å jobbe tett med våre egne team, har vi alt vi trenger for å nå målet vårt om å lede den digitale akselerasjonen som for tiden skjer i globale markeder. sa Ann-Elisabeth Serck-Hanssen, Senior Vice President of Marketing and Procurement, Equinor.

«Frigjøring, integrasjon og kontekstualisering av data vil spille en nøkkelrolle for å akselerere vår differensiering i fremtidens markeder; Dette er i tråd med Equinors ambisjon om å bli ledende ikke bare innen datahåndtering, men også i bruken av informasjonen hentet fra disse dataene, sier Torbjørn Folgerø, senior visepresident for digitale selskaper i Equinor.

Med kontekstualiserte data kan Equinor utvikle tilgjengelige modeller og analyser, gi ansatte konkurransedyktig innsikt og kontinuerlig teste ulike hypoteser.

«Vi er veldig stolte over å jobbe med Equinor, en internasjonal energileder med en global portefølje av markedsaktiviteter,» sa Dr. John Markus Lervik, administrerende direktør og medgründer av Cognite. «Frigjøring av data og bruk av DataOps i forretningsdrift vil være en nøkkeldifferensiator for Equinor i globale energimarkeder og en kritisk faktor for å drive beslutningstaking, kvalitetsforbedring, motstandskraft og konkurranseevne for neste generasjon. Å samarbeide med Equinor for å støtte deres digitale ambisjoner er ikke bare en flott mulighet til å demonstrere kraften i kontekstualiserte data, men også å demonstrere verdien av tett, tverrfunksjonelt samarbeid mellom team. «

Om Equinor

Equinor utvikler ulike løsninger innen olje, gass og nye energier for nåtid og fremtid for å omdanne naturressurser til energi til beste for befolkningen og samfunnets fremgang som helhet. Med over 40 års erfaring innen olje- og gassutvikling på norsk sokkel, opererer selskapet i dag i mer enn 30 land. Equinor har hovedkontor i Stavanger, Norge, er notert på børsene i New York og Oslo, og sysselsetter rundt 22 000 mennesker over hele verden.

Om Cognite

Cognite er et globalt industriell software-as-a-service (SaaS)-selskap hvis virksomhet er basert på en klar visjon: å raskt gi industribedrifter kontekstuelle, pålitelige og tilgjengelige data for å drive den store digitale transformasjonen av kapitalintensive industrier. rundt om i verden. Vår viktigste industrielle DataOps-plattform, Cognite Data Fusion®, gjør det mulig for industri- og domenedatabrukere å raskt og sikkert samarbeide for å designe, implementere og utvikle industrielle AI-løsninger og applikasjoner som gir både kostnadseffektivitet og bærekraft. Finn oss på www.cognite.com, og følg oss videre Twitter og LinkedIn.

Teksten til pressemeldingen som er et resultat av en oversettelse er på ingen måte å anse som offisiell. Den eneste autentiske versjonen av pressemeldingen er den av pressemeldingen på originalspråket. Oversettelsen skal alltid sammenlignes med kildeteksten, noe som danner presedens.

Se kildeversjonen på businesswire.com: https://www.businesswire.com/news/home/20211220005445/fr/

kontakter

Pressekontakt – Equinor
Magnus Franzen Eidsvold,
Media Relations Manager
mfei@equinor.com

Pressekontakt – Cognite
Michelle Holford
Global direktør for PR – Cognite
michelle.holford@cognite.com

You may also like

Leave a Comment