Home » Erling Haaland holder Norge mot Nederland i VM-kvalifiseringen 2022

Erling Haaland holder Norge mot Nederland i VM-kvalifiseringen 2022

by Thure Lindhardt

Norge kan ha snakket om boikott av VM i Qatar, det spiller kvalifiseringsspillet for fullt. Ledet av en flott kveld, Erling Haaland, delte skandinavene poengene med et nederlandsk lag som ble gjenopplivet av returen til deres forsvarende mester Virgil van Dijk mer enn ti måneder etter hans siste opptreden og et revet leddbånd, og den nye æraen begynte med returen. til Louis Van Gaals benk.

På en kveld hovedsakelig dominert av nederlenderne, holdt Borussia Dortmund-spissen seg tro mot sitt rykte og stil, en fantastisk blanding av styrke og finesse. Han åpnet scoringen med en kontring der han motsto Van Dijks duell for å finne det lille nettet motsatt (1-0, 20.) og vant slutten av fotseieren, med en handling som var identisk med den i løpet hans på Posten avsluttet (64.) . I en alder av bare 21 år scoret han 8 mål på 13 landskamper og fortsetter å få panikk i mellomtiden. Etter å ha bommet så vidt på billetten til EM 2020 (slått av Serbia, 1-2 ap), legemliggjør han og vennen Odegaard nordlendingenes håp om å konkurrere i en stor turnering 21 år etter deres siste deltakelse (EM 2000) .

Nederland manglet realisme

Realismen hans var nok til å skape like konkurransevilkår med et attraktivt batavisk lag, spesielt i første omgang. Artikulert i 4-3-3, resiterte Depays partnere en leksjon i bevegelig spill med en utmerket wijnaldum, langt unna hans nøytrale prestasjoner fra PSG, men viste for mange hull i den siste gesten til å dra nytte av. Den opptjente kompensasjonen kommer på slutten av et nyparisisk senter overtatt av Klaassen (36., 1:1). Imidlertid skjuler det alle deres sterile handlinger, for eksempel en depay som ikke er veldig effektiv i spillets forstand og de tapte sjansene til Gakpo, så frivillig som udugelig (9., 21., 45. + 1, 88.), eller Berghuis, fullstendig mestret fra Neo-Rennais Meling og dro i pausen.

Nordmennene satset på direkte spill og lot stormen passere før de utnyttet motstanderens fysiske nedtur i andre omgang med en tom wijnaldum. Dumfries trodde han ville snappe seieren i tilleggstid, men Hansen reddet på streken sin (90 + 5). Van Gaal har ennå ikke fått en seirende start på sitt tredje stint på benken i Oranje, men med dette punktet i Oslo forblir laget hans i kampen om kvalifiseringen. Spenningen forblir i denne gruppe G, der fire lag står på ett poeng (Tyrkia 8 poeng, Nederland, Montenegro og Norge 7 poeng).

You may also like

Leave a Comment