Home » Erling Haaland nærmer seg Hollywood

Erling Haaland nærmer seg Hollywood

by Erlend Loe

Manchester Citys norske spiss Erling Haaland er med sin gigantiske popularitet, fysikk og fysiognomi den perfekte kandidaten til en rolle i store fantasyfilmproduksjoner, ifølge PR-eksperter.

Nordmannen slapp det lange blonde håret etter å ha scoret i det 95. minutt av Arsenals 4-1-seier over Manchester City onsdag og – som BBC kommenterte – så på nært hold ut som Chris Hemmsworth som vikingguden i filmen «Thor». og enda bedre.

SE OGSÅ: Borussia Dortmunds fiasko i Bochum

Fotballspilleren la også ut et bilde i et Viking-kriger-antrekk på Instagram dagen etter og fikk 2,4 millioner kommentarer. Han har 28 millioner følgere på portalen, noe som ifølge eksperter i den nye mediebransjen er en sensasjon. Instrack, et selskap som overvåker portalen, anslår at nordmannens faste støttespillere vil passere 40 millioner i oktober.

I et intervju med TV2 bedømte Dag Inge Fjeld, høgskolelektor ved Markedsuniversitetet i Oslo, at den 22 år gamle Haalands utseende og holdning gjør ham ideelt egnet for produksjoner som «Ringenes Herre». eller «Game of Thrones» eller en ny film om vikingene, og ifølge mange PR-eksperter vil det helt sikkert skje veldig snart.

Han understreket at Haaland ikke forårsaker skandaler og ikke har noen fiender. Hun snakker lite i aviser og på TV, og når hun gjør det, bare veldig kort, noe som skaper et mysterium og gjør henne veldig sexy for kvinnelige fans.

– Den er et produkt av den nye tiden og baserer seg hovedsakelig på sosiale medier, der den bestemmer budskapet om seg selv. Personligheten hans suger alt oksygenet ut av stedene han opptrer, og filmverdenen elsker det. Han er ikke bare en fotballstjerne lenger, han er en enorm mediekjendis.»

fdz, PAP

PolsatSport.pl for Android- og iOS-telefoner!

Den siste informasjonen og nyhetene uansett hvor du er.

You may also like

Leave a Comment