Home » Erling Haalands reaksjon på å kaste øl går viralt

Erling Haalands reaksjon på å kaste øl går viralt

by Thure Lindhardt

Borussia Dortmund slo Bayer Leverkusen 4:3 i Bundesliga lørdag. Et spill med en helt sprø historie som fans elsket Fotball. Erling Haaland skal nok en gang ha gjort rettferdighet til et høynivåmøte. Nordmannen plasserte en viktig dobbel i lagets seier, spesielt straffen på 4 til 3 mål i andre omgang. Haaland var også opphavet til en feiring som fortsatt var et samtaleemne og skulle latterliggjøre Leverkusen-fansen.

Haaland, en reaksjon som får folk til å snakke

Da han kom til fansen til FC Bayern Leverkusen, orket de ikke tanken på å se den tidligere Salzburg-mannen feire gleden sin. Det førte til at øl ble introdusert mot Halaland og lagkameratene hans [VIDEO]. Dessuten, det var reaksjonen til nordmannen som skapte oppsikt, som ble værende i rollen sin. Vi vil også legge merke til oppførselen til Jude Bellingham, som tok ham en øl i farten før han drakk den. Han likte det tydeligvis ikke lenger. Se i stedet:

Haaland snakker fortsatt arabisk

Denne sekvensen fikk raskt folk til å snakke på sosiale nettverk.

Fans generelt elsker å kunne kommentere Erling Haalands gjerninger og handlinger, som ikke vil etterlate noen likegyldige. Nordmannen fikk da noen nettbrukere i tale. Grunnen ? Borussia Dortmund-kontoen kommenterte et bilde av Halaland og Mahmoud Dahoud med fingrene pekende mot himmelen med ordene: «Alhamdulillah Habibi».

Et innlegg som Haaland reagerte på, som svarte «Alhamdulila» med et hjerte. Det skulle ikke mye til før Twitter ble gal:

  • «Haland, derimot, må slutte å slå i 120 km/t, stakkars keeper»
  • «For et sløsing … samtidig pisser kattene dine ved 3 grader … de vil bare pisse mindre idiotene»
  • «Jo flere dager som går, jo mer tror jeg at Haaland er muslim»
  • «Det er som Khabib, jeg vil ikke lenger være upartisk når det gjelder Haaland. Hvis han virkelig er muslim, vil jeg elske ham med en oppriktig kjærlighet som brødrene mine kjenner.»
  • «Hvorfor forteller han Alhamdulila at han er en Haaland-muslim ???»

Muslim eller ikke, Erling Haaland er definitivt en fornøyelse for Dortmund-fansen. Spissen vil utvilsomt være svært ettertraktet de kommende ukene, hvis navn kommer tilbake sammen med Real Madrid..

Men PSG kan prøve lykken også i dette tilfellet hvis Kylian Mbappé spinner til Real Madrid. Faktisk ville Mbappé ha signalisert til merengue-klubben hans ønske om ikke å spille med Haaland, for utvilsomt å være den eneste i hjertet av Casa Blanca-prosjektet. Det gjenstår å se hvordan disse sakene ender…

© ALLE RETTIGHETER FORBEHOLDTYou may also like

Leave a Comment