Home » Et taktelt på en elektrisk Porsche Taycan for € 250 000

Et taktelt på en elektrisk Porsche Taycan for € 250 000

by Thure Lindhardt

For å skape furore har det norske merket Db, som spesialiserer seg på reiseutstyr, gjort om en Porsche Taycan Cross Turismo til en bobil. Den designet et sovetelt som passer på galleriet til dette luksuriøse terrengkjøretøyet. Et fantastisk konsept!

Hvem kunne ha forestilt seg transformasjonen av en Porsche Taycan til en bobil? Det var nettopp dette det norske merket Db, som spesialiserer seg på reiseutstyr, gjorde. Hun produserer og markedsfører hovedsakelig vesker, men kommer jevnlig med originale konsepter på markedet for å skape røre.

også lese
La hussarde, et telt på taket av kjøretøyet ditt

“En stor hotellveske”

Etter å ha designet en iglo i ryggsekker, en båt og en elektrisk motorsykkel, foreslår hun: «en diger hotellveske«På taket av en Porsche Taycan Cross Turismo, den nyeste elektriske modellen fra det tyske merket.

også lese
Skal vi ønske oss fremveksten av det elektriske kjøretøyet?

Et lett taktelt

Dette 2,45 m lange, 1,5 m brede og 1,07 m høye teltet passer perfekt på taket til denne 4 × 4 toppmodellen. Bringebærfargen minner om sedanen. Laget av et stoff designet i Oslo, er det lett og gir allsidig beskyttelse mot elementene.

Takteltet til Porsche Taycan Cross Turismo, oppfunnet av merket Db

også lese
Mitsubishis oppblåsbare bobil, et telt på en pick-up

En seng for to

Dette teltet er tilgjengelig via en stige, og har en seng for 2 voksne. Den selges inkludert bilen for beskjedne 250.000 euro. Denne prisen inkluderer rullebag og ryggsekk samt campingsett med sammenleggbart bord og stol, komfyr og kjøleboks.

også lese
Våre artikler om terrengbobiler

€ 50 000 per telt

Hvis vi vet at Porsche selger sin dyreste modell for i underkant av € 200 000 (Turbo S), lar vi deg beregne prisen på teltet. En betydelig sum for denne Discoverberry-pakken, som på ingen måte burde inspirere alle fans av bilprodusenten.

også lese
De 10 mest luksuriøse bobilmerkene

Se kommentarer

You may also like

Leave a Comment