Home » Videospill: Benjamin Mendy slettet fra «Fifa 22»

Videospill: Benjamin Mendy slettet fra «Fifa 22»

by Thure Lindhardt

Den digitale avataren hans er fullstendig slettet. Benjamin Mendy, siktet for voldtekt og seksuelle overgrep og fengslet siden slutten av august for unnlatelse av å respektere vilkårene i sin rettslige vurdering, vil ikke vises i «Fifa 22», den endelige versjonen av den berømte videospillserien som vil bli utgitt på 1. oktober er ledig. Fraværet hans ble nevnt av flere internettbrukere på sosiale nettverk de siste dagene, og ble bekreftet mandag på Parisien-Today i Frankrike av EA Sports, utgiveren av franchisen.

«Siden Benjamin Mendy har blitt trukket tilbake fra Manchester City og det franske landslaget, vil han også bli trukket fra disse tilsvarende tallene i Fifa 22, og hans opptreden i Fifa Ultimate Team og Ultimate Draft (redaktørens merknad: to online spillmoduser) vil bli suspendert pågående rettssak «Sa det amerikanske selskapet i en uttalelse. Kort sagt, uansett hvilken spillestil som er valgt, vil det ikke lenger være mulig å spille med venstresiden av Manchester City.»

Pep Guardiola nektet å svare på et spørsmål om ham

Verdensmesteren er allerede slettet fra Manchester Citys nettbutikk, hvor det ikke lenger er mulig å kjøpe et produkt i hans navn. Rekorden til den tidligere spilleren fra OM og Monaco er fortsatt online på den britiske klubbens hjemmeside. Sistnevnte annonserte det i slutten av august spilleren er utestengt og at det ikke ville bli kommentert situasjonen hans under etterforskningen.

På spørsmål om fraværet av forsvareren på tampen av Champions League-kampen mot PSG mandag på en pressekonferanse, svarte ikke Citizens-trener Pep Guardiola på noen av våre kolleger. Klubbens pressesekretær ba om å gå videre til et annet spørsmål uten å kommentere.

FFF har ikke kommunisert om spillerens situasjon, men fengslingen hans gjør hans tilstedeværelse på landslaget umulig. Han har ikke dukket opp siden november 2019 og en kvalifiseringskamp til EM i Albania (2-0).

Benjamin Mendy forblir i varetekt etter en ny foreløpig høring 10. september inntil videre og vil bli stilt for retten 24. januar, hvor han vil bli siktet for fire voldtekter og seksuelle overgrep mot tre kvinner mellom oktober 2020 og august 2021. Essonne-spilleren ble arrestert for å ha ignorert juridisk gransking da han arrangerte en kveld med rundt tjue personer i august. Etter våre opplysninger ble venstresiden forbudt å ta inn mer enn fire personer som ikke var pårørende eller ansatte.

You may also like

Leave a Comment