Home » European Individual Ice Speedway Championship. Representanter fra ti land starter i Sanok! – Sanok

European Individual Ice Speedway Championship. Representanter fra ti land starter i Sanok! – Sanok

by Erlend Loe

Sport I to dager – 25. og 26. februar – vil konkurransen om medaljene i European Individual Ice Speedway Championship finne sted i Sanok. På Blonie-banen er starten på det første løpet planlagt til klokken 14 begge dager. FIM Europe sendte ut invitasjoner til å delta på arrangementet til 10 nasjonale forbund.

For et år siden var Sanok igjen vertskap for individuelle europamesterskap da den første av to finaleturneringer ble arrangert. Tilbakeføringen av isspeedway til denne byen viste seg å være svært vellykket. Lagt til fans og sportsnivå.

Denne sesongen handler om medaljer. Og det er i den klassiske to-dagers utgaven, og den endelige rekkefølgen bestemmes av summen av poeng vunnet i begge turneringene. For et år siden vant Østerrikes Harald Simon gullmedaljen foran Luca Bauer (Italia) og Jimmy Olsen (Sverige) i sammenlagt.

Det er fortsatt litt tid til å offentliggjøre sammensetningen av konkurransen, men fordelingen på 18 plasser (inkludert vikarer) for enkeltforeninger er allerede kjent. Representanter fra ti land vil presentere seg i Sanok.

Tre plasser hver (to i turneringen og en for reservene) gikk til Tsjekkia og Sverige. To spillere representerer hver Østerrike, Tyskland, Nederland og Finland. Endelig en hver for Storbritannia, Italia, Norge og Polen.

Enkeltforeninger ble også tildelt startnummer. Det ser slik ut: 1. Finland, 2. Polen, 3. Tyskland, 4. Italia, 5. Tsjekkia, 6. Sverige, 7. Nederland, 8. Sverige, 9. Østerrike, 10. Norge, 11. Finland, 12. Tsjekkia, 13. Nederland, 14. Storbritannia, 15. Østerrike, 16. Tyskland, 17. Sverige, 18. Tsjekkia.

For fjerde gang på rad går EM i isspeedway i singel i Polen. Landet vårt er tradisjonelt representert av Michał Knapp, som klatrer i det europeiske hierarkiet hvert år. I 2020 ble han trettende, et år senere tolvte og til slutt ellevte sammenlagt.

Konkurranseformelen forblir uendret. Det sørger for 20 løp i hovedfasen, hvoretter de to mest effektive konkurrentene umiddelbart finner en plass i det siste løpet. Kampen om de resterende to vil finne sted i sluttspillet, som vil konkurreres av førere rangert 3-6 etter hovedetappen. Summen av poengene vunnet i to turneringer avgjør den endelige klassifiseringen og dermed årets medaljevinnere.

Billetter til arrangementet i Sanok er tilgjengelig. Billettpakker er utarbeidet i to dager med hurtigbanen på «Błonie»-ruten, du kan også kjøpe billetter separat for hver dag. Du kan kjøpe dem på nettsiden tickets.speedwayevents.pl og på vakt ebilet.pl.

VIP (inkludert i prisen: parkeringsplass, catering av høy kvalitet, et gavesett, et sete med den beste utsikten på tribunen, konkurranseprogram)

349 PLN – redusert – personer opptil 18 år

79 PLN – redusert (barn og ungdom fra 7 til 18 år; pensjonister)

59 PLN – redusert (barn og ungdom fra 7 til 18 år; pensjonister)

Dagsbilletter (lørdag eller søndag)

VIP (inkludert i prisen: parkeringsplass, catering av høy kvalitet, et gavesett, et sete med den beste utsikten på tribunen, konkurranseprogram)

199 PLN – redusert – personer opptil 18 år

49 PLN – redusert (barn og ungdom fra 7 til 18 år; pensjonister)

39 PLN – redusert (barn og ungdom fra 7 til 18 år; pensjonister)

Billetter selges også på utvalgte murstein- og mørtelsteder over hele landet. for å finne listen din HER. Billetter og programhefter er også tilgjengelig fra stasjonære stands rundt på anlegget fra klokken 11.00 på konkurransedagen. Billettene er gyldige både på papir og elektronisk (på mobil).

Billetter for funksjonshemmede: Arrangørene har utarbeidet en pool med gratisbilletter for funksjonshemmede fans. Hvis du er interessert, vennligst søk innen 19. februar til følgende e-postadresse: events@speedwayevents.pl, med «Ice Speedway Ticket» i emnefeltet. En forutsetning for å få gratis adgangsbillett er å sende kopi av bevis på betydelig funksjonshemming. Gratis inngang gis til både den funksjonshemmede og deres juridiske verge. OBS – antall plasser er begrenset!

You may also like

Leave a Comment