Home » Fantastiske nyheter for Dawid Kubacki. Kona hans skrøt for verden – skihopping – Sport Wprost

Fantastiske nyheter for Dawid Kubacki. Kona hans skrøt for verden – skihopping – Sport Wprost

by Erlend Loe

Fredag ​​6. januar kjemper Dawid Kubacki om seieren i den 71. Four Hills-turneringen. Etter tre konkurranser i Oberstdorf, Garmisch-Partenkirchen og Innsbruck er han nummer to bak nordmannen Halvor Egner Granerud.

Dawid Kubacki hadde en datter nummer to

Dawid Kubacki er gift med Marta, som han har en datter med som ble født i 2020 under Four Hills-turneringen. For noen uker siden kunngjorde familien Kubacki at de ventet sitt andre barn.

«Søster to måneder til og se deg», skrev hun i november 2022.


instagram

Hopperen skrev på sin side om det andre barnet på sin Instagram 20. desember. «Jul, polske mesterskap, Zuzas bursdag, Four Hills-turneringen og … et nytt familiemedlem og vi slapper av. Hva er dine rollovers på slutten av året?» – skrev David Kubacki.


instagram

Dawid Kubacki hadde en datter nummer to

Under den 71. Four Hills-turneringen annonserte Marta Kubacka gode nyheter via Instagram. Springerens kone fødte en sunn datter. «Velkommen til verden, lille jente. I dag kan du riste på labbene for pappa med oss» – skrev Marta Kubacka, kona til Dawid Kubacki.


instagram

Før Dawid Kubacki kommer tilbake til familien sin, skal han kjempe om seier i Four Hills-turneringen. Den siste konkurransen i Bischofshofen starter fredag ​​6. januar klokken 16.30. Direktesending av disse konkurransene vil være tilgjengelig på TV på Eurosport og TVN og online på strømmetjenester som inkluderer disse kanalene, f.eks. Player.pl.


Les også:
Hva må Kubacki gjøre for å vinne mot Granerud? Beregninger før siste TCS-konkurranse
Les også:
Granerud møtte Kubacki. Nordmannen snuste på løypa på Four Hills Tournament

You may also like

Leave a Comment