Home » FC Hegelmann Litauen debuterte i eSportsverdenen | Esports hus

FC Hegelmann Litauen debuterte i eSportsverdenen | Esports hus

by Thure Lindhardt

De litauiske lagene startet FIFAe Club Series 2022-konkurransen i forhåndsutvelgelsesfasen i Nord-Europa, der 128 lag med lavere rangeringer (eller nykommere), fordelt på to like divisjoner, konkurrerte sammen.

Klubblag med flere spillere konkurrerte mot motstandere fra England, Russland, Polen, Danmark, Sverige og Norge i en FIFA-fotballkamp.

Det beste laget var idrettslaget til Kaunas-distriktet FC «Hegelmann Lithuania», representert av Giedrius «Senseless» Mičiulis og Raidas «Rleon13» Leonas.

Resultater (klubbbilde)

I den første duellen tapte representantene for de blå-hvite mot laget til FC Diesel fra Russland, men brøt senere gjennom barrieren til laget til Smith Brothers og fortsatte kampene sine i gruppen av tapere.

I den tredje kvalifiseringskampen førte trolldommene til en konfrontasjon mellom lagene i to A-ligaklubber. FC «Hegelmann Lithuania» møtte Gargždai FCs «Bangas». Etter en trekamp feiret Kaunas distriktslag seieren og gikk videre til der den polske klubben Bytom Polonia ventet på dem. De tøffeste motstanderne i slike kamper feiret seieren, og etterlot litauerne ett skritt unna den avgjørende kampen om en plass på hovedscenen i FIFAe Club Series.

«Jeg tapte kampen og var veldig opprørt fordi jeg ikke følte meg verre om spillet. Og seieren kan ha åpnet døren til neste konkurransedag. Jeg vet at det er nødvendig å se etter noe som ser positivt ut, så jeg sørget for at FC Hegelmann Litauen kom lengst av alle A-League-klubbene, Mičiulis etter siste kamp.

«Vi er glade for å ha gått inn i historien til litauisk e-sport og deltatt i et godt organisert arrangement. Jeg vil gratulere en kollega med en fantastisk kamp, ​​laget har reist lengst av alle klubber i A-League og var kun ett steg unna den andre kampdagen. Vi vil ikke gi opp, vi har sett svakhetene våre, som vi vil prøve å fikse i fremtidens kamper, «sa Raidon og delte funnene sine på debuten» Rleon13 «Leon.

Det er interessant at en historisk begivenhet fant sted i går da to litauiske fotballklubber – FC Hegelmann Lithuania og Gargždai Banga – konkurrerte i den internasjonale FIFA-konkurransen. Dette vil inngå i landets fotballårbøker og arkiv. Etter nyttår venter det litauiske esports-mesterskapet i fotball, hvor beste navn og inntreden på landslaget spilles.

You may also like

Leave a Comment