Home » Fortnite er midlertidig tatt offline for oppdatering, sannsynligvis online igjen 6. desember | esport

Fortnite er midlertidig tatt offline for oppdatering, sannsynligvis online igjen 6. desember | esport

by Thure Lindhardt

Fjorten dager er ikke lenger spillbar. Spillet er midlertidig tatt frakoblet på grunn av endringen fra andre til tredje kapittel. Serverne forventes å være online igjen 6. desember. Inntil da må spillerne finne noe annet å snakke med.
Den enormt populære Fortnite vil en dag være uspillbar. Epic Games, spillets utvikler, har tatt serverne offline for å hindre spillere i å koble seg til Fortnite. Det er to grunner. Den første grunnen er å sørge for at spillere kan forberede seg til det tredje kapittelet av Fortnite. Den andre grunnen er uløselig knyttet til den første grunnen: det tar bare lang tid å oppdatere spillet.

Epic Games ønsker å trekke ut alle stopper i starten av det tredje kapittelet, og for at alt skal gå knirkefritt, må det gjennomføres mange tester på serverne. Denne testen finner sted mens spillet er offline. I tillegg, hvis det går offline en stund, vil det bidra til å bygge hypen rundt neste kapittel, og fortelle Epic at det snart vil ønske mange spillere velkommen tilbake.

Neste kapittel

Det andre kapittelet i Fortnite-historien tok nylig slutt. I denne historien så vi hvordan spillerne tapte kampen mot terningdronningen. Som et resultat av den kampen bestemte agent Jones, en av hovedpersonene i historien, seg for å bokstavelig talt snu øya der all handlingen fant sted for å beseire terningenes dronning. Det fungerte, men resultatet er at nå er alle spillerne på sjøen med et stykke drivved etter den enorme flodbølgen som fikk øya til å snurre. Returen til øya vil derfor mest sannsynlig stå i fokus i tredje kapittel. Hvis spillere nå prøver å logge på, ser de karakteren sin flyte i sjøen og blir tvunget til å lukke spillet igjen.

Sjekk ut våre esport-videoer:

You may also like

Leave a Comment