Home » Frigjøringen av Märtha Louise fra Norge, et spørsmål om penger: «Jeg kunne ikke leve med det alene»

Frigjøringen av Märtha Louise fra Norge, et spørsmål om penger: «Jeg kunne ikke leve med det alene»

by Thure Lindhardt

I sin dokumentarserie utforsker Märtha Louise fra Norge årsakene til at hun ønsker å emigrere til USA sammen med døtrene og kompanjongen, den amerikanske sjamanen Durek Verrett.

Vil Märtha Louise fra Norge bytte villaen sin i Oslo med en californisk eiendom i Los Angeles? I et forhold med amerikaneren Durek Verrett kunne storesøsteren til kronprins Haakon-Magnus faktisk tatt samme vei som sin britiske motpart prins Harry. nå basert i Santa Barbara med kona Meghan Markle og deres lille gutt Archie. I en dokumentarserie som sendes på TV2, løfter den norske prinsessen sløret over privatlivet med sine tre døtre og kona, en sjaman og åndelig veileder verdsatt av stjernene. Når den største interessenten etter selvmordet til eksmannen Ari Behn må møte rasismen mannen hennes blir offer for, ønsker hun å fortsette livet utenfor de norske grensene. en annen grunn. Stridsmålet: hans økonomiske uavhengighet.

I episodene av sin reality-TV beskriver Märtha Louise fra Norge sin mulige (men ikke innspilte) avgang fra den norske kongefamilien. Fjerde i rekken til den norske tronen, den eldste datteren til kong Harald V, som selv kunne blitt dronning, bestemte seg imidlertid i 2002 for å gi fra seg tittelen kongelig høyhet for å starte sin egen underholdningsvirksomhet. Hvis hun vil fly til østkysten av USA nå, bør den ta fullt ansvar for sin økonomi. På grunn av innleggelsen hennes, med et stipend på rundt 16 000 euro per år, kunne hun ikke lenger «takle det». «Skal jeg gifte meg med en rik mann og fortsette å få denne godtgjørelsen fra staten, eller må jeg si nei til pengene jeg får fra staten og så komme ut igjen, å tjene mine egne penger, spør hun seg selv i sin dokalitet, fra en transkripsjon av Hallo.

Prinsessen i skandalens sikte

Hans frigjøring fra den svenske kongefamilien var imidlertid ikke uten avhengighet. Märtha Louise fra Norge, som ble anklaget for å ha brukt tittelen sin for profitt, får fratatt sin kongelige tittel utenom offisielle arrangementer. Faktisk har den 47 år gamle prinsessen fått en bølge av kritikk for har sponset en rekke spirituelle seminarer. En kommersiell turné som den kongelige klanen ikke likte i det hele tatt … I tillegg til denne livlige kontroversen, har Haakons søster fra Norge mangedoblet prøvelsen i år: I tillegg til pandemien som skilte prinsessen fra hennes kjære, installerte hun seg selv i USA hadde Märtha Louise fra Norge også alle verdens vanskeligheter på grunn av den kontroversielle personligheten til sjamanen til å akseptere dette forholdet i sentrum av et medieekko i Norge.

Artikkel skrevet i samarbeid med 6Medias.

Kreditt: STELLA PICTURES / BESTIMAGE

You may also like

Leave a Comment