Home » Gode ​​nyheter for de som går glipp av litauiske internasjonale basketballkonkurranser

Gode ​​nyheter for de som går glipp av litauiske internasjonale basketballkonkurranser

by Thure Lindhardt

Fra 6. til 9. september inviteres basketballfans til basketballturneringen Vikinglotto Cup 2021, som arrangeres for første gang i Jeep Basketball Arena i Vilnius.

Vikinglotto er et internasjonalt europeisk lotteri hvor opptil ti land deltar. Dette er Danmark, Island, Norge, Finland, Sverige, Slovenia, Latvia, Estland, Belgia, som ble med i fjor, og selvfølgelig Litauen.

«For å feire tiårsjubileet for Vikinglotto i Litauen i år og for å feire den rekordstore gullpotten på € 13 millioner som gikk til en spiller fra Vilnius i februar, inviterte vi landene i Vikinglotto-gruppen til Konkurranse mot hverandre på basketballbane, sier Vikinglotto Executive Committee, representant i Litauen Donatas Kazlauskas.

Arrangørene av turneringen er glade for at ikke bare kjente litauiske basketballklubber, men også fire andre internasjonale lag konkurrerer mot hverandre.

To litauiske lag deltar i konkurransen: Vilnius «Rytas» og Panevėžys «Lietkabelis». Kalev reiser til Estland fra Estland, VEF i Riga skal representere Latvia, Filou i Oostende skal representere Belgia og Dolphins i Norrköping skal representere Sverige.

«Vi håper at denne fire dager lange turneringen, der de komplette lagene vil dukke opp for første gang i begynnelsen av basketballsesongen, vil interessere alle som går glipp av den internasjonale basketballkonkurransen», inviterer D. Kazlauskas til direktesending.

KONKURRANSEPLAN:

6. september 16:30 Lietkabelis – Filou.

19.00 om morgenen – delfiner.

7. september 16.30 «Filou» – VEF.

19.00 Kalev – morgen.

8. september 16.30 «Delfiner» – «Kalev».

19.00 VEF – Lietkabelis.

den 9. september 14.00 for 5. plass

16:30 for 3. plass.

19.00 for 1 sete.

Konkurransen vil finne sted i Jeep Basketball Arena, Ozo str. 14A, Vilnius, samt direktesendinger på Delfi TV.

Basketballfans som ønsker å bli syke for lagene sine i arenaen kan velge mellom tre typer billetter: Prisen for en dagsbillett er 8 euro. Siste dagsbillett – 10 euro. For alle som vil se alle turneringene koster billetten 25 euro.

Turneringsbilletter vil bli delt ut billett.

You may also like

Leave a Comment