Home » Guardiola angriper Haaland! Nordmannen avslørte årsaken til krangelen [WIDEO]

Guardiola angriper Haaland! Nordmannen avslørte årsaken til krangelen [WIDEO]

by Erlend Loe

Med starten av Premier League viste Erling Haaland, forrige sesongs toppscorer, sin gode form. Nordmannen trengte bare tre minutter på å komme på notene i kampen mot Burnley. Han scoret også et mål i det 36. minutt av første omgang. Pep Guardiola var likevel ikke fornøyd med spissens prestasjon.

Fortsettelse av materialet under videoen

I pausen var det en uventet spenning mellom spiller og trener. Spanjolen gestikulerte og ropte mot avdelingen hans. Han dyttet til og med sint bort kameramannen og førte spilleren rett til garderoben.

Samtaler med journalister etter kampen kaster nytt lys over saken. Pep Guardiola innrømmet at han ønsket å forklare nordmannen at ikke hver ball kunne adresseres til ham. Haaland følte seg heller ikke støtt av overordnets kommentarer.

— Det er en glede å jobbe med ham, det sier jeg alltid. Jeg tror ikke noen kan lære meg mer. Denne situasjonen var relatert til min holdning. Jeg var litt sint på Bernardo Silvas oppførsel, og det gjorde Pep sint på meg. Men det var en god start på den nye sesongen, sa han.

City vant til slutt 3-0. Neste test for begge menn blir 16. august. The Citizens møter deretter Sevilla i UEFA Super Cup. Tre dager senere var det en ligaduell med Newcastle.