Home » Haaland ble buet av… kids londynek.net

Haaland ble buet av… kids londynek.net

by Erlend Loe

Norges største fotballstjerne, Manchester City-spissen Erling Haaland, flyktet fra media etter lørdagens 2-1-nederlag mot Skottland i Oslo og ble buet av dem etter å ha ignorert ventende barn.

«Veien fra himmelen til helvete, som du kan se, kan være veldig kort», kommenterte de sinte mediene, som ikke fikk noen kommentar fra fotballspilleren som ikke dukket opp i mixed zone slik UEFA krever. Han gikk ut bakdøren og inn på parkeringsplassen.

Der, som den norske dagsavisen Verdens Gang beskriver det, «ventet dusinvis av entusiastiske barn på en autograf eller en selfie med idolet sitt, men Haaland bare vinket ham av gårde og gjemte seg på bussen – så kunne fløyter høres.»

Norges Fotballforbunds talsmann Morten Morisbak Skjoensberg innrømmet at Haaland hadde brutt UEFA-reglene, men var «vanskelig å holde under kontroll» og forsikret om at mediekontaktene ville bli bedre så snart som mulig.

Haaland omsatte en straffe i det 61. minutt og ga dominerende Norge ledelsen og ble byttet ut like etterpå.

«Hans avgang fra banen var avgjørende for skottene, de byttet kampen til angrep og scoret to mål i det 87. og 89. minutt,» kommenterte «Verdens Gang».

– Avskyen ble stående, og fløyten til barn, som normalt ikke lyver og ikke uttrykker sine sanne følelser, må ha vært pinlig for fotballspilleren, men han oppførte seg selv som et fornærmet barn, kommenterte Haaland oppførselen til svensken. daglig. Aftonbladet».

Zbigniew Kuczyński / PAP / Adriana C.

You may also like

Leave a Comment