Home » Haaland skal skru opp disken. Den utrolige nordmannen scorer igjen [WIDEO] gjedde ingen

Haaland skal skru opp disken. Den utrolige nordmannen scorer igjen [WIDEO] gjedde ingen

by Erlend Loe

Erling Haaland stopper ikke denne sesongen. Han har femten mål på ni kamper og er den klare lederen for engelske Premier League-toppscorer. I lørdagens kamp mot Southampton beseiret han motstanderens keeper igjen. City spilte også veldig bra Spill som et lag.

se videoen
En kandidat til VM, og her er amerikansk fotball

Erling Haaland gjør underverker. Norges 20. mål denne sesongen

Etter en time spill Manchester City ledet 3-0 mot Southampton på Etihad Stadium, men Haaland klarte ikke å score. Det endret seg i det 65. minutt da nordmannen slo Gavin Bazunu og scoret 20 mål denne sesongen.

Du kan finne flere artikler med lignende innhold på portalen Gazeta.pl.

Hvordan ble målet scoret? Joao Cancelo var på venstre ving, Jack Grealish og Kevin DeBruyne. De spilte ballen i trekanten. Belgieren spilte en fantastisk vertikal pasning mellom Southampton-forsvarerne. Der tok Cancelo henne i å spille rundt elleve meter fra mål og Erling Haaland hadde ikke noe annet valg enn å avslutte handlingen med et kraftig skudd i bakken. Dermed blir det ingen andre kamp uten mål for den norske spissen.

Cristiano Ronaldo er redd. Det handler om trening med Erik ten Haga

Under målfeiringen la Haaland armene rundt Cancelo og rettet fingeren mot ham som for å vise at han fortjente målet og takke portugiseren for en flott kamp.

Manchester City vant til slutt 4-0 etter en god kamp og hoppet til topps. I tillegg til Haaland kom også Joao Cancelo inn på skytterlista. Phil Foden og Riyadh Mahrez. Pep Guardiolas spillere har for øyeblikket 23 poeng. De beholder førsteplassen i hvert fall til søndag når Arsenal (21 poeng) møter Liverpool. Hvis de vinner, returnerer Gunners til ledelsen.

Haaland er den ubestridte lederen på skytterrankingen. For en fordel

I skyttervurderingen utvidet Haaland ledelsen over konkurrentene. Toer Harry Kane har scoret 7 mål denne sesongen, noe som er mer enn halvparten mindre enn nordmannen. 22-åringen har 15 mål og det ser ut til at han kanskje ikke klarer å ta rivalene denne sesongen.

Erling HaalandEn mann ville stoppe Haaland. «Jeg spilte mot Ronaldo Nazario. Han var annerledes.»

You may also like

Leave a Comment