Home » Haaland slår Premier League-rekorder Nordmannen er ustoppelig når det kommer til fotball

by Erlend Loe

Erling Halaand imponerer på premierene i Manchester City. På fire linjer Første liga Nordmannen scoret seks mål og gjorde én assist. Spissen scoret to mål mot West Ham United (2-0), ett mot Newcastle United (3:3) og scoret hattrick i en duell med Crystal Palace (4:2) lørdag. Fotballspilleren beviser at dette bare er begynnelsen, og målet hans er å dominere den engelske ligaen og bli toppscorer. Han forfølger konsekvent dette målet i kampen mot Nottingam Forest.

se videoen
Lewandowski eller Messi? Vi spør fansen i Barcelona. En knusende forskjell

Haaland slår nye rekorder. Norge er ustoppelig

Haaland var på banen fra de første minuttene av konkurransen. Nordmannen startet magien nesten umiddelbart, og scoret et hat-trick på under 40 minutter. Han scoret i det 12., 23. og 38. minutt etter hverandre.

23 timer med jurybehandling om Ryan Giggs. Du kan ikke ta en avgjørelse. Slutten

Den 21 år gamle forwarden ble den første engelske Premier League-spilleren til å score ni mål på sine fem første kamper. Eksperter tror at dersom Haaland fortsetter å score i dette tempoet, vil han avslutte sesongen med mer enn 40 mål.

I tillegg ble nordmannen også den syvende spilleren i Premier League-historien til å score to hat-trick på to kamper på rad. 21-åringen føyer seg inn i rekken av spillere som Les Ferdinand, Ian Wright, Didier DrogbaWayne Rooney, Harry Kane (to ganger) og Thierry Henry.

Engelske journalister er imponert over nordmannens talent. Selv trenere for motstanderlag snakker varmt om ham. «Han er som en romvesen. Han er sterkere, større og raskere enn noen av våre tidligere motstandere,» sa en Premier League-manager, sitert av The Telegraph. «Independent»-journalisten Mark Critchey lurer derimot på hva som ligger bak denne formen for fotballspiller. — Er vi bondelaget? spurte han ironisk.

Blir Ronaldo i United?Blir Cristiano Ronaldo? Alt takket være United-overføringer

Kampen mellom Manchester City og Nottingam Forest er i gang. De engelske mesterne gir ikke konkurransen en sjanse og leder allerede 5-0. I tillegg til Haaland scoret også Joao Cancelo og Julian Alvarez.