Home » Høytidelig rød løper for å sparke i gang den nye TV3-sesongen: underholdningsverdenens flinkeste representanter samlet

Høytidelig rød løper for å sparke i gang den nye TV3-sesongen: underholdningsverdenens flinkeste representanter samlet

by Thure Lindhardt

Mottoet til den nye sesongen «Different Wonderful» inviterer deg til å feire din egenart sammen!

(119 bilder)

FOTOGALLERI. TV3 sesongåpning

Inviterte gjester strømmet til åpningsfesten av den nye TV3-sesongen. Disse inkluderer kolleger, partnere, produsenter og mange kjente fjes som brenner for arbeidet sitt. Den høytidelige feiringen av den nye sesongen ble deltatt ikke bare av de som ikke er nye på TV-opplevelsen, men også av de som står ved roret for kanalene for første gang.

«I lys av den nye sesongen løfter vi kartellet enda høyere hvert år. Sammen jobber vi for at den nye sesongen ikke bare skal inspirere tilskuerne, men også oss selv. Det er ikke tilfeldig at vi har kåret denne sesongen» Eksepsjonelt Utrolig». vi er alle veldig forskjellige, men det er det som gjør oss sjarmerende. Og TV kan forene oss, så forskjellige, ved å kringkaste en rekke historier og historier, dele nyheter, kunngjøre de viktigste nyhetene og formidle en rekke følelser. Vi lever av det hver enkelt av våre seere lever, vi prøver å lytte til alles behov og tilbyr et program der alle kan finne noe å se. I dag ønsker vi å nyte det unike til oss alle sammen med oss ​​alle og invitere deg til å tilbringe nok en «annerledes fantastisk» sesong med oss», sier Laura Blaževičiūtė, administrerende direktør i TV3.

Etter L. Blaževičiūtės hilsen, ble kveldens gjester invitert til å avslutte festkvelden med årets mest etterlengtede konsert – fremføringen av Egidijus Dragūnas-SEL.

I den nye TV3-sesongen ser seerne av «Different Wonderful» ikke bare showene og prosjektene de allerede har elsket, men også nyhetene. Det populære høstprosjektet «Factor X» vil minne deg på at ingen mennesker i verden er like og at de er enda mer mangfoldige i musikk. Ulike klangfarger, strålende karakterer og en lang rekke historier vil glede morgendagens seere på TV-skjermene. Det fornyede kulinariske showet «Gardu gardu» inviterer til gourmet-, men også nybegynnervennlige retter i helgene og «La maistas» reiser til litauiske gårder med Gian Luca i spissen. I mellomtiden inviterer «Kitchen Stories» deg tradisjonelt til å chatte med kjendiser over deilige retter.

Kristina Rimienė vil introdusere de mest interessante samtalepartnerne og presentere sine utrolige historier på showet «World by Women» og Aistė Paškonienė, den nye programlederen for programmet «Sveikata.lt», vil normalt og levende rapportere om ulike sykdommer. Alle som er interessert i bygg, interiør og alt som har med huset å gjøre inviteres til å ta del i «5-stjerners bolig», og showene «Drømmegård» og «Drømmehager» retter seg mot alle som er interessert i landbruksutvikling og Hagebruk interessert.

Den virkelige nyheten denne sesongen vil være Age Is Not The Limit-showet. Ideen om showet for eldre har modnet en stund, og programleder Larisa Kalpokaitė ser ut til å rettferdiggjøre showets tittel med sin egen erfaring, siden dette er hennes første forsøk på en slik rolle. Lørdag kveld venter det populære spillet «galvOK» på publikum, som snur hodet også denne sesongen.

Seerne forventer også ikke mindre tiltalende innhold på hverdager. På mandager undersøkes temaene til «Karštai su tv3.lt», og på tirsdager prøver programmet «Før strømmen» å finne ut hvor sannheten er. På onsdager inviteres seerne til å tørke tårene med ekte improvisasjonsmestere fra Good Evening Show, og på torsdager følger «Farai»-programmet de hete føttene til kriminelle også denne sesongen. Og på de kjøligere høstkveldene kan du se film hvor som helst i verden på fredager.

Men det er ikke den eneste nyheten. Nå opplever seerne med TV3 mange forskjellige følelser også på hverdager. Romantiske historier, detektiv- og humorserier og filmer inviterer deg til å starte dagen i den mest behagelige stemningen.

La oss være «Different Wonderful» og feire vår egenart sammen med TV3!

You may also like

Leave a Comment