Home » Hvorfor du er langt fra ferdig med Assassin’s Creed Valhalla | Partnerbidrag

Hvorfor du er langt fra ferdig med Assassin’s Creed Valhalla | Partnerbidrag

by Thure Lindhardt

Utforsk nye land med sesongkortet

Skrevet av Partnerbidrag på

Assassin’s Creed Valhalla har vært tilgjengelig siden slutten av fjoråret. Enten du allerede har fullført dette enorme spillet eller nettopp startet ditt Viking-eventyr, er det mer enn nok å utforske takket være det nye innholdet som kommer!

Denne artikkelen er et tilknyttet bidrag fra Ubisoft. Du kan finne ut nøyaktig hva det betyr på vår partnerinnholdsside.

Vi bruker ikke ordet «gigant» lettvint: Assassin’s Creed Valhalla er full av eventyr som lett kan vare i over hundre timer. Som viking Eivor skal du seile fra iskalde Norge til England, hvor du skal bygge en ekte vikinglandsby med familie og mannskap. Mens du spiller, kan du se denne landsbyen vokse til det livlige, travle sentrum av England. Jakt på dyreskinn for innbyggere, hjelpe til med å bygge nye bygninger ved å samle materialer, og arrangere en vill vikingfest nå og da: Hjemmehavnen din føles virkelig som hjemme.

Og det er bare toppen av isfjellet. Valhallas verden er fylt til randen av mystiske ruiner, slott og huler hvor du kan finne alle slags dyrebare tyvegods, utfordre tøffe krigere og til og med sluke en og annen giftig sopp for de mest bisarre hallusinasjoner. Og det ville ikke vært et spill om vikinger hvis du ikke sporet opp forskjellige magiske dimensjoner fra de eldgamle norrøne legendene …

Så det er fortsatt verdt å starte med Assassin’s Creed Valhalla. Men kanskje du kjenner de utallige bølgende åsene og søte landsbyene som din egen bukselomme. Heldigvis slutter ikke eventyret der ettersom mye nytt innhold er på vei til Valhalla.

Alle spillere kan nyte gratis innhold uansett. Hver sesong i spillet har en unik tilnærming. I desember i fjor startet for eksempel julesesongen, som kulminerte med en festival i din vikinglandsby. Ikke bare var dette stedet dekket av et teppe av glitrende snø, men det brakte også nye utfordringer, fra et drikkespill til spennende nye oppdrag til muligheten til å låse opp nye klær.

Assassin's Creed Valhalla

River Raids-oppdateringen ble også tilgjengelig for alle i februar. Dette er en oppdatering som lar deg plyndre morderiske vikinger med et skip. Du kan velge mellom ulike ruter som blir vanskeligere med hver bosetning, kloster eller hærleir, med selvfølgelig også større tyvegods og til og med nye ferdigheter.

AC: Valhalla-spillere kan forvente sesongoppdateringer som dette hele året – den nye sesongen starter i mars med en actionfylt ny spillmodus og nye festivaler.

I tillegg kommer to betalte utvidelser til Assassin’s Creed Valhalla i år. Wrath of the Druids kommer i mars, en stor ny utvidelse der du reiser til Irland med Eivor. Her vil du lære mer om en mystisk druidekult som du til slutt vil jakte på for å ta ned en etter en. Her viker nordiske og engelske legender plass for keltiske myter. De majestetiske irske omgivelsene – inkludert mange naturlandskap og den travle handelsbyen Dublin – gir enda mer variasjon til spillet. Wrath of the Druids har en skummel, mørk atmosfære som gjør den til et unikt og må-ha-tillegg for fans.

Den andre betalte utvidelsen, The Siege of Paris, slippes denne sommeren. Navnet sier alt: Med skipet ditt reiser du til Frankrike for å erobre den ikoniske hovedstaden. Dette slaget er en av de mest kjente og episke vikinghistoriene gjennom tidene, så det ser lovende ut! Erobre Seinen og angrip Paris for å gå ned i historien. Brutal kamp er ikke den eneste løsningen: Ved å bygge nye karaktersamarbeid kan du kanskje kontrollere Paris fra innsiden og ut.

Både Wrath of the Druids og The Siege of Paris er en del av Assassin’s Creed Valhalla Season Pass, som kan kjøpes separat. Hvis du kjøpte Gold eller Ultimate Edition av Valhalla, har du allerede sesongkortet og kan fortsatt laste ned utvidelsene.

Assassin's Creed Valhalla

Discovery Tour starter også i år. Spillere av nyere Assassin’s Creed-spill vet allerede hva de kan forvente. Standardspillet vil bli byttet ut med en pedagogisk tur hvor du vil lære alle slags detaljer om det virkelige England og Norge fra den tiden. Ikke bare har du en enda større sjanse til å nyte den vakre grafikken og de høykvalitetsdesignede omgivelsene, men du kan også friske opp kunnskapen din om menneskets historie på en leken måte! Hvem sier at spill ikke kan være lærerikt?

Så eventyret i Assassin’s Creed Valhalla er langt fra over. Hvis du er ny i spillet, er det nå den ideelle tiden for å dykke inn. Ingen spillere bør gå glipp av den episke reisen du tar med Eivor. Og hvis du allerede kjenner denne fantastiske verden, vil du i løpet av de kommende månedene ha grunn nok til å starte Valhalla på nytt og oppleve nye eventyr. Blås i vikinghornet og løft vingene, plyndring kan begynne!

Assassin’s Creed Valhalla er nå tilgjengelig for Xbox Series X og S, Xbox One, PlayStation 5, PlayStation 4, Windows PC, Google Stadia og Amazon Luna via Ubisoft-butikk. Med 100 Ubisoft Connect-poeng vil du alltid motta 20 % rabatt på kjøpet i Ubisoft Store.

You may also like

Leave a Comment