Home » IV Benefit Innendørsfotballturnering på Ekeberg Idrettshall

IV Benefit Innendørsfotballturnering på Ekeberg Idrettshall

by Erlend Loe

IV veldedighetsturnering innendørsfotball


Love Dance Help inviterer til den åttende utgaven – den fjerde i hallen – av veldedighetsfotballturneringen. – Vi fortsetter! Nok en turnering betyr flere barnesmil. Denne turneringen vil imidlertid hovedsakelig kjempe for å komme seg til tre år gamle Oluś, som ble født med alvorlig anemi og hjernehypoksi. På fotballforestillingen vil lille Aleksander være personlig representert av sin far – Radosław, som er vår fotballvenn og keeper på et av de inviterte lagene – opplyser arrangørene.


Påmelding av lag koster 3000 kr. Pengene som samles inn skal brukes til å kjøpe sportsutstyr til barn fra barnehjem og Oluś-rehabilitering. I tidligere konkurranser ble 300 barn fra barnehjem i fire provinser utstyrt med profesjonelt sportsutstyr.


Turneringen finner sted lørdag 4. mars 2023 fra klokken 11.00 til 17.00 i Ekeberghallen i Oslo. Spilleregler:


1. Turneringen er veldedig.
2. I løpet av spillet kan det være fem personer i et lag (fire på banen + keeper).
3. Maksimalt 10 spillere kan være påmeldt i et lag.
4. For å registrere et lag, vennligst send en e-post til loveancehelp@gmail.com med tittelen «Fotballturnering» og navnet på laget. Innholdet i meldingen bør inneholde en liste over spillere og kapteinens telefonnummer. Hvert lag må legge ved en bekreftelse på betaling av påmeldingsavgiften
5. Betalinger aksepteres til kontoen til LoveDanceHelp foreningen – kontonummer: 8601 69 39686 eller via VIPs til nummer 132586 – fanen «Kjøp og betal». I tittelen på sendingen skriver du inn lagets navn.
6. Antall lag er begrenset.
7. Detaljer om spilllengde, regler og tidsplan vil bli publisert på LoveDanceHelp-fansiden og sendt på e-post til hvert registrerte lag dagen før turneringen.
8. Arrangøren er ikke ansvarlig for deltakernes forsikring.


Hvis du har spørsmål, vennligst kontakt konkurransekoordinatoren – Michał Przybylski (+47 466 30 835).

You may also like

Leave a Comment