Home » Joshua King er enig med Fenerbahce

Joshua King er enig med Fenerbahce

by Thure Lindhardt

Den offentlige gruppespissen skal til en klinisk prøve i Istanbul. Fenerbahce oppgir i sine avledninger at de på et grunnleggende nivå har gått inn i en samstemmighet med Joshua King.

30-åringen møter opp i Istanbul tirsdag for å fullføre opplegget og gjennomføre den kliniske sjekken, skriver klubben.

Romsåsungen har vært klubbløs den siste tiden. Han hadde egentlig en avtale til neste sesong, men overgangen tilsa at den ikke var ferdig.

– Det var ordnet, sa King til TV 2 mot slutten av juni.

Ifølge TV 2s innsikt hadde King ordnet forbeholdet i sin Watford-kontrakt på en sjanse for at klubben ble sendt fra Premier League.

London-klubben trengte å beholde ham, men den offentlige gruppen var ikke helt satt i stein på en utveksling.

En toårig avtale med mulighet for en til ligger på bordet i Tyrkia, etter hva TV 2 møter. Han fullfører papirene for Fenerbahce i tilfelle han slipper gjennom den kliniske vurderingen.

Ruler har nylig hatt et uttalt mål om å spille i Champions League.

Den fantasien kan tilfredsstilles i Fenerbahce. Klubben kom på andreplass i det tyrkiske forbundet, og vil konfrontere Dynamo Kyiv i den påfølgende forbigående runden av turneringen. Han har nå en plass i Champions League, for Manchester United i 2012/13-sesongen.

Portugiseren Jorge Jesus (67), med en fortid hos blant annet Benfica og Sporting, er Fenerbahces hovedtrener.

Mesut Özil er den mest merkbare spilleren på klubbens økonomi. Til tross for det sies den forrige Real Madrid- og Arsenal-stjernen å ha fått avtalen sin avsluttet etter en krangel forrige sesong. Den komponerer Daily Mail , som henspiller på rapporter fra tyrkiske medier.

De er ikke bekreftet av klubben.

You may also like

Leave a Comment