Home » Kanopadling i farvannene i nord: Norge, Grønland, Færøyene, Island

Kanopadling i farvannene i nord: Norge, Grønland, Færøyene, Island

by Erlend Loe

GAK Plama (ul. Pilotów 11, Gdańsk Zaspa) inviterer deg til et møte om reisene til Zbigniew Szwoch – en innfødt Gdańsk, fjellklatrer, kanopadler og to ganger foredragsholder på «Kolosy»-festivalen.
12. januar forteller han om sine kajakkturer i farvannene i Nord: Norge, Grønland, Færøyene, Island. Gratis inngang.

«Jeg vil gjerne ta deg med på kajakkpadling i vannet i nord. Det blir padle, det blir vind, og drømmehistorien om en vanlig gutt fra Gdańsk som fremfor alt elsker å utforske denne verden fra vannet. Norge, Grønland, Færøyene, Island. Over ett år i Norden det siste tiåret. En spesiell opplevelse i en verden hvor naturen alltid har delt ut kortene. Men det var også plass til folk i den.»

Zbigniew Szwoch (født 1986) – en innfødt Gdańsk, en daglig klatrer, en lidenskapelig reisende, en kanopadler, en mann med nordisk DNA. De siste ti årene (2011-2021), i tillegg til hverdagslige plikter og vanlig arbeid, tenkte han på nord i hvert friminutt. Han levde fra reise til reise. Han tilbrakte over ett år i Norden, hvorav de aller fleste – i polarsirkelen. To ganger foredragsholder på «Kolosy»-festivalen. Fri sjel. Drømmende, men likevel omhyggelig som elsket å utforske den nordlige verden fra vannkanten. Forfatter av nettstedet zb-szzwoche.pl. Fra 7. januar 2022 lykkelig tvillingfar: Oli og Jasia.

You may also like

Leave a Comment