Home » Kvalifisering til EM i Piotrków – ePiotrkow.pl

Kvalifisering til EM i Piotrków – ePiotrkow.pl

by Erlend Loe

Piotrków Trybunalski vil være en av de to arenaene for kvalifiseringsturneringen til neste års U-17-EM for kvinner i fotball. Kvalifiseringen starter torsdag og varer til 18. oktober.

Den andre vert for møtet blir Bechatów, og under kvalifiseringsturneringen vil lagene fra Polen, Irland, Island og Norge opptre.

De første kampene spilles i dag. Det polske og islandske laget møtes i Bechatów klokken 12.00. Kl. 15.00 blir det kamp mellom lagene i Norge og Irland på den kommunale stadion «Concordia» (ul. Wirki).

De neste kampene er planlagt til søndag. Klokken 12.00 i Bechatów spiller Polen mot Norge og tre timer senere i ul. Lag fra Irland og Island møter hverandre.

Den siste runden er berammet til onsdag 18. oktober. På. Klokken 12:00 i Piotrków spiller Polen mot Irland og i Bechatów spiller Island mot Norge.

Det er en stor internasjonal sportsbegivenhet – understreker ordfører Krzysztof Chojniak, og minner om at den siste internasjonale sportsbegivenheten i byen vår fant sted i 2014. – Da på den kommunale stadion på Ul. Wirki, en vennskapskamp mellom U18-lagene i Polen og Finland, ble spilt.

Det er gratis adgang til møtene.

You may also like

Leave a Comment