Home » Kvinner: PSG på norske Celin Bizet Ildhusøy (Nettavisen)

Kvinner: PSG på norske Celin Bizet Ildhusøy (Nettavisen)

by Thure Lindhardt

PSG vil gjerne sikre seg tjenestene til nordmannen Celin Bizet Ildhusøy, som spiller i Våleranga, ifølge nettavisen Sport.

19 år gamle spiss Celin Bizet Ildhusøy, som var en viktig brikke for Norges Våleranga-lag forrige sesong og fikk en god start denne sesongen, ville vært ettertraktet i PSG, ifølge lokalavisen Nettavisen. Ifølge norske medier ga PSG til og med et overgangstilbud for å sikre seg tjenestene til den unge spissen, som spilte Kvinne Toppseriens første 5 kamper. Nettavisen nevner selv en sekssifret overgang. Valeranga ønsket ikke å skille seg med sin klubbtrente spiss og de to klubbene er fortsatt i forhandlinger, ifølge norske medier.

Skulle ikke sportslig leder i klubben bekrefte tilbudet eller kontaktene (samt spilleren og hennes følge), vil han påpeke overfor Nettavisen at Vålerenga Bizet kan si opp Ildhusøy dersom klubben ikke blir skadelidende økonomisk. Bordeaux, Brighton, Arsenal, Tottenham og Reading har allerede truffet overskriftene, den andre franske klubben har også gitt tilbud om å rekruttere den norske internasjonale spissen U19 (13 landskamper, 9 mål) og som nettopp er kalt opp til A-landslaget , uten å ha fått spilletid så langt.

Bizet Ildhusøy vant med sin treningsklubb double i cupmesterskapet forrige sesong og var tidligere to ganger norgescupfinalister (2017 og 2019) og norsk toer i 2019. Den utviklende spissen på begge vinger deltok også i de siste Champions. Ligakampanje for kvinner med Valeranga som avsluttet sitt løp i 16-delsfinalen.

You may also like

Leave a Comment