Home » Kvinners FA-cup: Man Utd uavgjort mot Man City, Chelsea vert Leicester og Arsenal møter Liverpool i femte runde | fotballnyheter

Kvinners FA-cup: Man Utd uavgjort mot Man City, Chelsea vert Leicester og Arsenal møter Liverpool i femte runde | fotballnyheter

by Peter Østbye

Manchester United er vertskap for derbyrivalene Manchester City i femte runde av FA-cupen for kvinner.

I en annen trekning av Super League for kvinner møter cupvinnerne Chelsea Leicester hjemme, mens lederne Arsenal reiser til lederne Liverpool.

En tredje lag går videre til kvartfinalen, med Ipswich som vert Southampton, som slo Bristol City i finalen.

I mellomtiden møter West Brom, også i tredjedivisjon, Coventry United på hjemmebane.

I andre kamper som involverer WSL-lag, spiller Reading og West Ham mot hverandre, og Everton og Birmingham møter henholdsvis andredivisjonssidene Charlton og Durham.

Kampene skal etter planen spilles 27. februar.

Solskjærs datter Karna får sin Man Utd-debut

Solskjær-familien skrev et nytt kapittel i Manchester Uniteds historie søndag da Karna debuterte for kvinnelaget, og fulgte i Ole Gunnars fotspor da paret ble den første faren og datteren som spilte for klubben.

Den 19 år gamle nordmannen kom fra benken i det 85. minutt av 2-0 FA-cupseieren over Bridgewater United mens faren hennes, kjent for sine bragder som innbytter, så stolt på fra tribunen.

Ole Gunnar Solskjær ble sparket som United-manager i november i fjor, og spillerkarrieren hans vil bli husket med glede. Han scoret 126 mål på 11 år, særlig det avgjørende målet i Champions League-finalen i 1999 mot Bayern München etter å ha kommet inn som innbytter.

Bruk Chrome-nettleseren for mer tilgjengelig videospiller

Tottenhams hovedtrener Rehanne Skinner og Reading-manager Kelly Chambers ser tilbake på et travelt overgangsvindu i Women’s Super League

Karna fikk sin første sjanse i førstelaget for kvinner etter å ha scoret for ungdomsakademiet i forrige ukes 5-0-seier over Aston Villa.

«Det er klart hun har en berømt far, men hun ønsker å bli berømt selv,» sa Manchester Uniteds hovedtrener for kvinner Marc Skinner.

«Vi var privilegerte som har Ole som manager og en fantastisk spiller for denne klubben, men igjen handler dette ikke om Ole lenger og det handler ikke om Karna lenger. »

You may also like

Leave a Comment