Home » Laver Cup: Resten av verdenslaget slår Europa

Laver Cup: Resten av verdenslaget slår Europa

by Erlend Loe

Etter to dager med konkurranse i London ledet europeerne 8-4 og trengte to seire for å vinne turneringen på søndag. Imidlertid kan opptil tre poeng (ett på fredag ​​og to på lørdag) tas for seier på konkurransens siste dag, noe som gir resten av verden-laget alt de trengte for å snu konkurransen.

Se også: Samsonovas seier i Tokyo

Søndagens kamp begynte med doubler der Felix Auger-Aliassime sammen med Jacek Sock beseiret Matteo Berrettini og Andy Murray 2-6, 6-3, 10-8.

Auger-Aliassime hadde ikke mye tid til å hvile da han begynte å kjempe mot Novak Djokovic i singel kort tid etter slutten av doublekonkurransen. Serberen hadde et håndleddsproblem som kanadieren utnyttet til en triumf på rett linje.

Ytterligere to kamper sto på søndag – først skulle Tiafoe møte Tsitsipas, og deretter skulle norske Casper Ruud spille amerikanske Taylor Fritz. Imidlertid beseiret Tiafoe grekeren etter en super tiebreak, noe som betyr at resultatet fra den siste kampen ikke ville ha endret det endelige resultatet, så det ble forlatt.

I tillegg til Berrettini, Murray, Djokovic, Tsitsipas og Ruud, inkluderte det europeiske laget også Roger Federer, som trakk seg fredag, samt Rafael Nadal og Cameron Norrie. Ved siden av Auger-Aliassim, Sock, Tiafoe og Fritz, spilte også Diego Schwartzman og Alex de Minaur på resten av verden-laget, og Tommy Paul kom inn som innbytter.

Individuelle kampresultater

Felix Auger-Aliassime (Canada) vs. Novak Djokovic (Serbia) 6-3 7 6 (7-3)
Frances Tiafoe (USA) mot Stefanos Tsitsipas (Hellas) 1-6, 7-6 (13-11), 10-8

Resultat av et dobbeltspill

Felix Auger-Aliassime, Jack Sock (Canada, USA) – Matteo Berrettini, Andy Murray (Italia, Storbritannia) 2-6, 6-3, 10-8.

RM, PAP

Gå til Polsatsport.pl

You may also like

Leave a Comment