Home » Lech Poznań – ŁKS Łódź: Rapport og resultat (21. oktober 2023)

Lech Poznań – ŁKS Łódź: Rapport og resultat (21. oktober 2023)

Denne sesongen ventet Lech-fansen på at Mikael Ishak skulle våkne. Svensken fikk til slutt gjennombruddet og vant sin første dobbel i den pågående konkurransen.

Etter den siste seieren over nykommerne fra Niepołomice kom et annet lag fra bunnen av tabellen til Poznan. ŁKS hadde store forhåpninger med en ny trener om bord, men det var ikke nok. Allerede i første omgang ville John van den Broms spillere bevise overfor gjestene at de ville avslutte denne kampen med tre poeng. Dette ble oppnådd blant annet takket være den meget gode prestasjonen til Ishak, som scoret to mål før pause. Svensken scoret først utenfor straffefeltet, deretter fra «16»-området, og hindret Łódź-målvakten i å gripe inn effektivt.

også lese

Pausen resulterte imidlertid i mål for ŁKS. Dette gjorde Posen ekstremt interessant. «Kolejorz», som så ut til å bevare kreftene, måtte prøve hardere for å opprettholde ledelsen. Takket være en flott scoring fra Kristoffer Velde tok han tomålsledelsen igjen i det 81. minutt. Nordmannen fikk en flott pasning fra Niki Kwekweskiri fra midten av banen inn i 16-meteren. Han trengte ikke tenke lenge på hva han skulle gjøre med ballen. Han slo og beseiret Aleksander Bobek rett og slett.

Kampens siste mål ble imidlertid glemt da Afonso Sousa umiddelbart ble båret av banen på båre. Det er vanskelig å si hva som skjedde med portugiseren, men han ble liggende på banen en stund og trengte legehjelp 20 minutter etter å ha erstattet Filip Marchwiński på banen.

Lech Poznan – ŁKS Łódź 3:1 (2:0)

1:0 – Ishak, 18 minutter, 2:0 – Ishak, 44 minutter, 2:1 – Jurić, 64 minutter, 3:1 – Velde, 81 min

LECH: Mrozek – Pereira, Dagerstal, Milić, Andersson – Karlstroem, Murawski (60. Kwekweskiri) – Ba Loua (79. Czerwiński), Marchwiński (60. Sousa) (85. Szymczak), Velde (85. Wilak) – Ishak. Trener John VAN DEN BROM.

ŁKS: Bobek – Dankowski, Monsalve, Louveau, Flis – Mokrzycki, Ramirez (46. Janczukowicz), Hoti (90. Łabędzki) – Pirulo (46. Szeliga), Jurić (72. Fase), Śliwa (46. Głowacki). Trener Piotr STOKOWIEC

Han var en dommer Damian Kos (Wejherowo). Gule kort: Murawski-Mokrzycki.