Home » Liket av en 1,5 år gammel gutt som druknet i Den engelske kanal ble funnet utenfor kysten av Norge

Liket av en 1,5 år gammel gutt som druknet i Den engelske kanal ble funnet utenfor kysten av Norge

by Thure Lindhardt

Artin Irannezhad druknet sammen med fire andre familiemedlemmer da de alle forsøkte å komme seg inn i Storbritannia fra Frankrike via Den engelske kanal i oktober i fjor, meldte Reuters.

Kroppen hans, dekket av blå klær og redningsvest, ble fløyet over Nordsjøen til Norge og skylt i land i Karmoey kommune.

– Gutten vi fant er Artin Irannezhad. Den er av iransk opprinnelse og forsvant utenfor den franske kysten 27. oktober i et forlis utenfor den franske kysten, sier Camilla Tjelle Waage, leder av Karmi politiavdelingens etterforskningsavdeling i en pressemelding.
Artikkel av Artino Irannezhado

Artikkel av Artino Irannezhado


Artikkel av Artino Irannezhado

Artikkel av Artino Irannezhado

«Begge foreldrene døde, det samme gjorde to eldre barn fra samme familie. De ble funnet umiddelbart etter katastrofen. Resten av familien vil bli informert,» sa hun.

En mann druknet i en ubåt og tre mennesker døde etter å ha vært i live mens 14 til ble trukket opp av vannet, sa en fransk tjenestemann i oktober i fjor.

Noen av de redde fikk hjertestans mens andre overlevende ble hypotermiske rundt klokken 21.00. 30 minutter. På stedet (10 timer 30 minutter Litauen) kantret fiskebåten i vannet.

Flere og flere migranter prøver å nå Storbritannia ved å legge ut på en farlig reise over Den engelske kanal på en av de travleste skipsrutene i verden.

Norsk politi klarte å identifisere barnet ved å sammenligne deres DNA med DNA til en nær slektning som nettopp har bodd i Norge.

— Det er en tragisk historie, men det er i alle fall bra at vi kan gi de pårørende et svar, sa Tjelle Waage.

Det er strengt forbudt å bruke informasjon publisert av DELFI på andre nettsteder, i media eller andre steder, eller å distribuere vårt materiale i noen form uten samtykke, og dersom samtykke er innhentet, må DELFI oppgis som kilde.

You may also like

Leave a Comment