Home » Liverpool FC mot Real Madrid: Toni Kroos og Aurelien Tchouameni vil ikke spille på Anfield; Real Madrid-troppen – Champions League 2022/2023

Liverpool FC mot Real Madrid: Toni Kroos og Aurelien Tchouameni vil ikke spille på Anfield; Real Madrid-troppen – Champions League 2022/2023

by Gunnar Garfors

I Champions League-finalen 2021/2022 slo Real Liverpool 1-0 på Stade de France. Det eneste målet scoret Vinicius Junior. På midtbanen hadde imidlertid Royals en rutinert trio i Luka Modrić, Toni Kroos og Casemiro. Av de tre er det kun kroaten som vil være tilgjengelig i tirsdagens kamp. Casemiro representerer allerede Manchester United, hans etterfølger i Madrid-klubben Aurelien Tchouameni og Kroos var ikke inkludert i troppen på grunn av helseproblemer fra trener Carlo Ancelotti.

Real Madrid-troppen foran Liverpool

Kroos har slitt med vedvarende mageproblemer en stund, etter å ha gått glipp av de to siste seriekampene allerede. I denne utgaven av Champions League er den tyske midtbanespilleren fraværende fra Los Blancos-troppen for første gang etter seks opptredener i gruppespillet. Tchouameni på sin side er svekket av influensa og klarte ikke å spille mot Osasuna i den spanske toppklassens siste runde. I Champions League har han bare gått glipp av ett møte så langt, i de fem andre var han i start-1-tallet for Real.

«Basislinjen på midtbanen vil være Camavinga, Modric og Ceballos, og Fede Valverde vil støtte dem på høyrekanten,» spår avisen Marca.

Overfor bemanningsproblemer bestemte manager Ancelotti seg for å hente fire spillere fra ungdomslaget til Liverpool: Alvaro Rodriguez, Mario Martin, Sergio Arribas og Luis Lopez, som vanligvis spiller rollen som tredjekeeper.

Men i forkant av oppgjøret på Anfield var det også positive nyheter fra Madrid-klubben. Karim Benzema har returnert til kamptroppen etter et nylig fravær i La Liga. Den franske angriperen følte seg ikke bra fysisk og måtte gjøre litt fysioterapi. Heldigvis kom han tilbake for en Champions League-treffer.

Kampen mellom Liverpool FC og Real Madrid finner sted tirsdag 21. februar. Starter klokken 21. Andre etappe i Madrid finner sted 15. mars.

Forfatter: jac/PO
//
Kilde: eurosport.pl, as.com, marca.com

You may also like

Leave a Comment