Home » «Love Sanatorium 5», episode. 4. Oppsummering » Radiovær – nyheter, tips, informasjon – lytt til radio

«Love Sanatorium 5», episode. 4. Oppsummering » Radiovær – nyheter, tips, informasjon – lytt til radio

by Erlend Loe

I episode 4 «Love Sanatorium 5» spirer de første sympatiene mellom de involverte. Interessante oppgaver ventet dem.

«Sanatorium of Love 5» – hva er dette programmet?

I dette realityprogrammet drar 6 kvinner og 6 menn over 60 år til et sanatorium for å lete etter kjærlighet og ha et eventyr. Denne gangen dro deltakerne til Busko-Zdrój, en kjent spaby. I løpet av programmet vil de gå datingDe ble bedre kjent og integrert på en slik måte at de gir hverandre en sjanse til å oppleve kjærlighet. Programmet er tradisjonelt moderert av Marta Manowska.

Deltakere i 5. utgave – Damer

Programmet lar deg møte mennesker som normalt ikke ville hatt en sjanse. Deltakerne kommer fra ulik bakgrunn og bor forskjellige steder i Polen. De deler en følelse av ensomhet og et ønske om å forandre livene sine. Dette er damene som deltar i «Sanatorium of Love 5»:

 • Anita fra Bydgoszcz (60 år) – tannlege som fortsatt jobber, skilt, mor, bestemor. En petite blondine som er åpen for kjærlighet og ser etter noen å bli forelsket i. Hun tar seg av partnerskap i et forhold.
 • Bożena fra Augustów (60 år gammel) – enke etter 30 års ekteskap. mor til 3 barn. Den petite blondinen er veldig aktiv, hun elsker skogen der hun jobber. Han skriver poesi, organiserer aktiviteter i nærmiljøet.
 • Ula fra Gdansk (64 år) – skilt, mor og kjærlig bestemor. En varm, langhåret brunette har vært pensjonist i 3 år. Hun setter pris på humor og optimisme hos menn.
 • Ewa fra Tarnowskie Góry (63 år) – skilt, mor til 2 sønner, singel i 13 år. Han driver hotell, elsker fjellet og driver med sport. En langhåret, velstelt blondine leter etter en stilig mann.
 • Asia fra Warszawa – skilt, mor til to sønner. Hun bodde i USA i 40 år, hvor hun jobbet som modell og hadde en stiftelse. Høy, hvithåret skjønnhet søker «Communication of Souls»
 • Iwona fra Warszawa, (64 år) – skilt, i et forhold i 30 år, mor til 2 døtre. profesjonell embetsmann. En livlig kokett på jakt etter en stilig mann å bo og reise med.

vi anbefaler: «Vårt nye hjem» – det kommer en ny sesong. Hvis?

Foto. Instagram sanatorium_miłości_tvp

Herrer i «Sanatorium of Love 5»

Herrer presenterer forskjellige typer skjønnhet og karakter:

 • Dariusz fra Norge (61 år) – skilt etter 24 års ekteskap. Den atletiske, skallete mannen er bussjåfør i Norge. Han liker når ting skjer. Han leter etter en oppriktig, velstelt, ressurssterk kvinne.
 • Krzysztof fra Toruń (69 år) – enkemann etter 21 års ekteskap, far til to barn. Han har en særegen farget frisyre, han jobbet på postkontoret, men han drømte om skuespill. Han ser etter en kvinne som setter pris på frihet, ærlighet, optimisme
 • Zdzisław fra Trzewa (66 år) – skilt etter 28 års ekteskap, far til 3 barn, pensjonist. Han skriver bøker, er håndverker og leter etter en kvinne som fascinerer ham.
 • Zbigniew fra Szczecin (65 år) – 3 år enkemann, 33 år var han sammen med sin kone og elsket henne veldig høyt. Pensjonist, jobbet forskjellige steder. Høy, velstelt, på jakt etter en oppriktig og trofast kvinne.
 • Józef fra Wałbrzych (69 år) – skilt, har 2 døtre og en sønn. Han var gruvearbeider og spilte i gruvearbeidernes band, nå pensjonert. Atletisk, bart, smilende på jakt etter en optimist.
Foto. Instagram sanatorium_miłości_tvp

Episode 4 – Sammendrag

Bożena forteller Asia om barnebarna sine, hun elsker dem, men ønsker ikke å bli definert av dem. Asia angrer på at hun ikke har barnebarn, men det er håp fordi hun har to sønner. I mellomtiden blir Józek episodens spa-besøker, som han betaler for med en serie push-ups. Deltakerne er med på et latteryogakurs, noe Anita synes er bisarrt. Kvinnen forteller Marta om sin bipolare lidelse, som hun har slitt med i årevis. Hun innrømmer også at hun var sjalu på Ula og Zdzich, men hun ba Gud om hjelp. Adam og Krzysztof brukte behandlingene og syklet, og damene dro til avgangshuset. Under mennenes armbryting tilsto Bożena overfor kameraene at Adam minnet henne om mannen hennes, som hun savner. Sanatoriet fikk besøk av en pantomime og pasientene skulle male hverandres ansikter. Det var en mulighet for Zbyszek å komme nærmere Asia, Bożena Adam og Krzysztof Iwona.

Bevis som om…

I rollen som pantomimer skal pasientene spille scener sammen. Krzysztof med Iwona, Zbyszek med Asia og Zdzichu med Ula fridde – sistnevnte par kysset til og med! Józef inviterte Ewa til inline skate, kona er imponert over at han er sporty fordi hun også liker å bevege seg. Dato lykkes, selv om Ewa går alt litt for fort. I mellomtiden står pasientene overfor en ny oppgave – herrene skal finne 6 damer gjemt i labyrinten. Darek og Józef finner 5 kvinner fordi de ikke fant Ula. Zdzichu var den første som fant henne – var det en skjebnevri? Adam forteller Martha hvor mye han var trist over døden til sin kone gjennom 42 år. De fikk 4 barn, men kvinnen ble plutselig syk av sepsis – hun døde innen 5 dager. Adam kunne ikke engang besøke henne, hans kones siste ord var «Adam, jeg dør». Nå er senioren klar for kjærlighet.

vi anbefaler: Slutten på «Queens of Life»? Programmet kommer ikke til høsten

«Sanatorium of love 5» – dating og tilståelser

Etter å ha vunnet konkurransen i labyrinten, inviterer Adam Bożena på en date, noe som gjør henne veldig glad. Kvinnen kjøper en kjole spesielt for anledningen, som avslører noe mer – Asia er imponert over valget hennes. Etter en date med Józef, betror Ewa til Iwona at hun liker Józef, men hun vil ikke forhaste seg. Hun råder også venninnen sin til å ta hensyn til Krzysztof, som åpenbart er interessert i henne. Iwona avslører for kameraene at Krzysztof heller ikke er likegyldig til henne. I mellomtiden snakker Ula og Anita om Zdzich, som begge kvinnene liker. Ula innrømmer at mannen imponerer henne og at hun er forelsket i ham. Blir det flere? De neste episodene av «Sanatorium of Love 5» vil helt sikkert svare på dette spørsmålet.

SE OGSÅ:

You may also like

Leave a Comment