Home » Manchester City har slått Fulham for å ta ledelsen. Erling Haalands 50. mål

Manchester City har slått Fulham for å ta ledelsen. Erling Haalands 50. mål

Erling Haaland har allerede scoret 50 mål denne sesongen.

Manchester Citys spillere slo Fulham 2-1 borte i den engelske Premier Leagues kamp i 34. runde. Seieren i London katapulterte de forsvarende mesterne til førsteplass på tabellen. Norges gjestespiss Erling Haaland scoret sitt 50. mål for sesongen.

Haaland åpnet scoringen i det tredje minuttet da han omsatte en straffe. Det var hans 50. mål for sesongen i alle konkurranser. Han leder Premier Leagues målscorelister med 34 mål.

Ingen i Premier Leagues historie har scoret mer enn 34 mål på en sesong. Haaland ble sammen med rekordholderne Alan Shearer og Andy Cole for å oppnå det resultatet da sesongen besto av 42 kampdager. Nordmannen har fire kamper igjen for å bli den eneste rekordholderen.

SE OGSÅ: Erling Haaland bommet på straffe! Spektakulær Starbox (VIDEO)

I det 15. minutt scoret Carlos Vinicius uventet remisen, men The Citizens tok igjen ledelsen før pause. Julian Alvarez nøt målet i det 34. minutt.

På tabellen er guttene til trener Josep Guardiola et poeng foran Arsenal og har også spilt en kamp mindre enn londonerne.

På bunnen av tabellen ser situasjonen i Southampton katastrofal ut. Jan Bednareks lag ligger på sisteplass og «De hellige» er seks poeng unna posisjonen som sikrer bevaringen. De tapte 3-1 for Newcastle United søndag. Den polske landslagsbacken spilte hele kampen og ble straffet med gult kort.