Home » Mariusz Woźniak – tidligere idrettsutøver i WiR Łopuszno har stor suksess med å utdanne unge mennesker i Norge. se bilder

Mariusz Woźniak – tidligere idrettsutøver i WiR Łopuszno har stor suksess med å utdanne unge mennesker i Norge. se bilder

by Peter Østbye

Mariusz Woźniak – en tidligere idrettsutøver i WiR Łopuszno-klubben – har suksess i utdanningen av unge mennesker i Norge. Spillerne hans avsluttet innendørssesongen.

Innendørssesongen til det som for tiden er den sterkeste ungdomsgruppen i Norge er avsluttet vellykket. Mariusz Wozniak kan skryte av å ha vunnet en sølv- og en bronsemedalje fra tre av sine konkurrenter og blitt nummer åtte Norgesmesterskap for senior innendørs på 800 meter med poeng på henholdsvis 1.50,30, 1.52,45 og 1.54,90.
I Portugal foregikk forberedelsene til sesongen på stadion. Målet med sesongen er å kvalifisere seg til U23-EM i Espoo og kjempe om en plass i finalen i denne konkurransen.

Sjekk ut galleriet(5 bilder)

En stor støtte for laget er engasjementet til Mariusz» kone – Karolina Ogonowska-Wozniak,
som driver sitt eget firma XSPORT, som gir daglig individuell trening og fysioterapi for idrettsutøvere i Oslo. Hun har hatt ansvaret for Norge U-23 spillere siden januar U-23 EM i Espoo, Finland.

Mariusz Woźniak startet eventyret sitt med løping i Szydłów i Staszów-distriktet.

– Jeg fullførte barneskolen i Potok og deretter ungdomsskolen i Szydłów. Kroppsøvingslæreren Mirosław Ziółkowski tok meg med til distriktskonkurransen og jeg vant min første medalje. Og det var slik det begynte – husker en trener som jobbet i Norge. Han ble senere uteksaminert fra videregående skole i Łopuszno og trente ved den lokale WiR-klubben.

Etter eksamen fra universitetet i Szczecin dro han til Norge og bor der fortsatt med familien. Han jobber i Sports-klubben Vidar i Oslo. Spillerne vant flere titalls medaljer ved norske mesterskap i forskjellige aldersgrupper og deltok i europamesterskap

Det skjer i Polen og i verden – les videre i.pl

reklamemateriell for partnere

You may also like

Leave a Comment