Home » Monika Kobylińska anmelder trekningen av gruppene i World Cup – Sport på sportdziennik.com

Monika Kobylińska anmelder trekningen av gruppene i World Cup – Sport på sportdziennik.com

by Erlend Loe

Når man ser på rivalene de hvit-røde vil møte, er det på sin plass å tenke på noe mer enn bare å forlate gruppen.


Å delta på tegneseremonien er en god følelse. Jeg tror at lagene vi møtte er innen rekkevidde – kapteinen for det polske landslaget anslår på ZPRP-nettstedet: Monika Kobylinskakommentert trekningen av gruppespillet i verdenscupen som går i Norge, Danmark og Sverige i månedsskiftet november/desember i år.

Andre kurv

De hvit-røde var i den andre kurven og gikk til gruppe F, deres rivaler vil være tyske, japanske og iranske. Det er vanskelig å være uenig med vår ledende quarterback fordi de polske kvinnene kunne ha gjort det mye verre.

– Iran har den laveste tittelen i denne gruppen, men klarte å kvalifisere seg til VM, så de kan spille. Vi har spilt mye med tyskerne i det siste og vet verdien deres, og Japan er absolutt en veldig god og ubehagelig side på samme tid. Jeg tror imidlertid at vi vil avslutte hver kamp på en positiv måte – la Kobylińska til. Det er vanskelig å nekte for at motstanderne kan slås.

Treneren var enig Arne Senstadsom allerede er i hovedfasen av turneringen. «Vi kunne vært mye heldigere i den forbindelse,» sa nordmannen, og siterte Danmark, Romania og Serbia, lagets potensielle andreomgang-rivaler. Det er umulig å forestille seg et nederlag mot iranerne, som vant en kamp for to år siden, men mot … de kinesiske spillerne, som trakk seg under turneringen i Spania og takket være det tok de 31. plass.

Du må vinne

En kamp mot henne vil åpne verdenscupen for de polske kvinnene og de må ta en imponerende seier 30. november. To dager senere skal de møte det japanske laget og baren vil være høyere fordi de i 2021 var 4 posisjoner høyere enn laget vårt (11. plass) og klarte å beseire kroatene og tape enkelt for spanjolene.


Les også i kategorien HÅNDBALL


– Som alltid må man være forberedt på ethvert resultat – sa treneren ganske mystisk, men man kan tenke seg at kampen mot Japan blir avgjørende. Hvis våre damer vinner, vil de ta poeng inn på hovedscenen (3 lag fra hver gruppe går videre) og vil bygge seg opp kraftig foran det tyske oppgjøret (4. desember). – Det er utvilsomt hovedfavoritten, men vi skal være forberedt på det – understreket Senstads trener, som allerede tenker på revansj etter 23:25-nederlaget i åpningskampen i forrige EM.

Nordmennene forsvarer tittelen, og de franske olympiske mesterne er også blant favorittene. De polske kvinnene kan tidligst spille med disse lagene i semifinalen.

Inndeling i grupper

  • A (Gøteborg): Sverige, Kroatia, Kina, Senegal
  • B (Helsingborg): Montenegro, Ungarn, Kamerun, Paraguay
  • C (Stavanger): Norge, Sør-Korea, Grønland, Østerrike
  • D (Stavanger): Frankrike, Slovenia, Angola, Island
  • E (Herning): Danmark, Romania, Serbia, Chile
  • F (Herning): Tyskland, POLENJapan, Iran
  • G (Frederikshavn): Brasil, Spania, Ukraina, Kasakhstan
  • H (Frederikshavn): Nederland, Tsjekkia, Argentina, Kongo

I bildet: For å komme til årets verdensmesterskap måtte Monika Kobylińska og vennene hennes hoppe over Kosowianki.

Foto. Lukasz Laskowski/PressFocus


huske – Vi er der for deg i kiosker, supermarkeder, bensinstasjoner, men du kan også kjøpe oss i elektronisk form. søke videre www.ekiosk.pl Og http://egazety.pl.

You may also like

Leave a Comment