Home » Netflix, Super Mario 3D World, Cyberpunk 2077 … Ukens forretningsnyheter

Netflix, Super Mario 3D World, Cyberpunk 2077 … Ukens forretningsnyheter

by Thure Lindhardt

Nyhetsvirksomhet Netflix, Super Mario 3D World, Cyberpunk 2077 … Ukens forretningsnyheter

Salgstall, studiokjøp, økonomiske rapporter, utvikleroverføringsvinduer, investeringer … hvis disse temaene er av interesse for deg, har du kommet til rett sted. Vi tilbyr deg en oppdatering om forrige ukes økonomiske nyheter.

Netflix forbereder seg på ankomsten av videospill i sin katalog

Netflix stopper selvfølgelig ikke ved filmer og serier. Til Informasjonen noen få uker siden, Bloomberg publiserer på sin side en artikkel som hevder det SVOD-giganten vil legge til videospill i katalogen sin. Til støtte for uttalelsene hans understreker media at Mike Verdu, tidligere administrerende direktør for Electronic Arts, Oculus og Zynga, ble nettopp med på Netflix som visepresident med ansvar for utvikling av videospill.

Netflix, Super Mario 3D World, Cyberpunk 2077 ... Ukens forretningsnyheter

I følge informasjon fra Bloomberg, Netflix ønsker derfor å legge til en videospillkategori til sin plattform innen neste år. uten i det minste i første omgang å øke prisen på det nåværende abonnementet. Det opprinnelige målet kan ganske enkelt være å gjenopplive veksten av nye abonnenter som selskapet ikke har ikke oppnådd sine mål de siste kvartalene. Netflix er fortsatt ledende i sin bransje med rundt 208 millioner abonnenter, til tross for konkurranse fra Disney +, Prime Video og HBO Max. «Det er en naturlig forlengelse av Netflixs innholdsstrategi som lar den lisensiere populære serier som Stranger Things. Uten at det nødvendigvis genererer mye ekstra inntekter, vil det bidra til å bygge engasjement og rettferdiggjøre en fremtidig økning i abonnementsprisen. Don’t Expect Dette tiltaket markerer et vendepunkt, men det viser at selskapet er klar til å utforske nye formater for å øke tiden brukt på plattformen., Dommer Geetha Ranganathan, Bloomberg Intelligence-analytiker.

Som en påminnelse har Netflix allerede nære bånd til videospill, mellom de mange tilpasningene av seriespill (Resident Evil, Castlevania, Cuphead, Dota 2, League of Legends …), har Netflix-lisensene gått i motsatt retning (Stranger Things , The Dark Crystal) og de interaktive opplevelsene som er tilgjengelige på plattformen (Black Mirror Bandersnatch, Minecraft Story Mode).

Europa: Super Mario 3D World vant i butikkene i første halvdel av 2021

Netflix, Super Mario 3D World, Cyberpunk 2077 ... Ukens forretningsnyheter

GfK-instituttet a send et kort (Motsatt) avslørende de største suksessene i første halvdel av 2021 i fysisk form i 19 europeiske land. Og være Super Mario 3D World + Bowser’s Fury, utgitt 12. februar for Nintendo Switch, som vant på kontinentet. Den ble en bestselger i Østerrike, Tyskland, Frankrike, Norge, Nederland, Storbritannia og Sveits og var på pallen i seks andre land. De to andre bestselgende spillene er FIFA 21, lederen i elleve territorier (Belgia, Danmark, Ungarn, Italia, Polen, Portugal, Russland, Slovakia, Spania, Sverige, Tsjekkia) og den utrettelige Mario Kart 8 Deluxe, representert på pallen i ni land. Til slutt fremhever GfK ytelsen til det evige Minecraft (topp 3 i seks land) og GTA V (topp 3 i fem land).

Listen over 19 land: Tyskland, Østerrike, Belgia, Danmark, Spania, Finland, Frankrike, Ungarn, Italia, Norge, Nederland, Polen, Portugal, Russland, Slovakia, Sverige, Sveits, Tsjekkia, Storbritannia.

USA: Kanonlansering for Ratchet & Clank Rift Apart og Mario Golf Super Rush

Netflix, Super Mario 3D World, Cyberpunk 2077 ... Ukens forretningsnyheter

Denne gangen ser vi på USA med juni gjennomgang brygget av Mat Piscatella fra OD-gruppen. Videospillindustrien genererte 4,9 milliarder dollar (+ 5 % over et år), et resultat spesielt på grunn av økningen i konsollsalg i en kontekst hvor Etterspørselen er fortsatt et stykke unna å bli tilfredsstilt. Switch er fortsatt den bestselgende konsollen i volum for 31. måned på rad. Men det er Xbox Series X | S dette er første gang i år # 1 konsoll når det gjelder genererte inntekter, overgår Xbox-merkets tidligere rekord (juni 2011) på dette området. PS5 er ikke utelatt: gjennom historien til konsoller i USA, er det det den nest mest solgte maskinen på markedet etter åtte måneder, bak GBA.

Netflix, Super Mario 3D World, Cyberpunk 2077 ... Ukens forretningsnyheter

Sidespill, Ratchet & Clank: Rift Apart har den beste franchise-oppstarten, foran Ratchet & Clank fra 2016. PS5-eksklusiviteten blir fulgt av Call of Duty: Black Ops Cold War i månedens topp 20 beste salg (se nedenfor) mens Mario Golf: Super Rush fullfører pallen ved også å slå lanseringen av sine forgjengere. Til slutt, la oss understreke den vakre femteplassen på Scarlet Nexus, en helt ny lisens fra Bandai Namco.

De 20 bestselgerne i juni i USA

Netflix, Super Mario 3D World, Cyberpunk 2077 ... Ukens forretningsnyheter

Cyberpunk 2077 tar imot toppsalg på PS Store for retur

Netflix, Super Mario 3D World, Cyberpunk 2077 ... Ukens forretningsnyheter

Cyberpunk 2077 kom endelig tilbake til PlayStation Store 21. juni, nesten seks måneder etter å ha blitt utestengt av Sony. Nå solgt for € 49,99, CD Projekt har hatt tid til å rangere Nummer 1 mest nedlastede spill på PS4 i juni, være det i Europa, i USA eller til Japan. Deretter følger titler som GTA V, FIFA 21, NBA 2K21, Minecraft eller Call of Duty: Black Ops Cold War.

En ytelse som ble oppnådd til tross for advarselen som vises på skjermen Fiche PlayStation Store av Cyberpunk 2077. «Brukere har fortsatt ytelsesproblemer med dette spillet. Vi anbefaler ikke å kjøpe dette spillet for å spille på et PS4-system. For den beste Cyberpunk 2077-opplevelsen anbefaler vi å spille på PS4 Pro og PS5.», kan vi lese. CD Projekt har ikke kommunisert om salget av spillet siden kunngjøringen av 13 millioner solgte eksemplarer i slutten av desember 2020. Studioet som ble forlovet for å forbedre den ytterligere i løpet av året, som en påminnelse, forberede en gratis oppdatering for PS5- og Xbox-serien for andre halvdel av 2021.

For å komme tilbake til PS Store-nedlastingsrangeringene, bør du vite at Ratchet & Clank: Rift Apart kommer først på PS5. God ytelse også for Chivalry 2 (2. plass i USA, 3. plass i Europa), mens de andre nyhetene i juni, som Guilty Gear Strive (4. plass i USA, 18. plass i Europa), SCARLET NEXUS (5. plass i USA, 15. plass i Europa). ) og Dungeons & Dragons: Dark Alliance (6. plass i USA, 13. plass i Europa) klarte seg synlig bedre på den andre siden av Atlanterhavet.

På vei mot et Tencent-oppkjøp av Crytek?

Netflix, Super Mario 3D World, Cyberpunk 2077 ... Ukens forretningsnyheter

Kjent for Crysis-sagaen og CryEngine-spillmotoren, Det tyske studioet Crytek søker kjøper. Ifølge den tyske avisen BILDE, Tencent ville ha gjort det spesielt et tilbud på 300 millioner euro. Det ville ikke være overraskende: den kinesiske giganten har allerede investert i mer enn femti selskaper av videospillindustrien i 2021 alene. Som analytikeren bemerker Daniel Ahmad | fra Niko Partners har Crytek faktisk vurdert oppkjøpstilbud en stund. Mellom 2014 og 2019 gjennomgikk selskapet en større restrukturering som resulterte i nedleggelse eller videresalg av flere av datterselskapene. Crytek sysselsetter nå nesten 250 personer i tre studioer (Frankfurt, Istanbul, Kiev), hvis nåværende prosjekter inkluderer Crysis Remastered Trilogy, The Climb 2 og en ny, ennå ikke annonsert AAA, for ikke å nevne etterfølgeren til FPS Multi Hunt Showdown og det kontinuerlig utvikling du CryEngine.

Kommer snart i ukens forretningsnyheter

  • Planlagt 25-27 august i et fullstendig online format, gamescom 2021 avslørt første liste over 19 deltakende selskaper. Det inkluderer Xbox / Bethesda, Ubisoft, Activision, Bandai Namco, Electronic Arts, Sega, Koch Media, Team17, Thunderful Games, 505 Games og Tencent Games.
  • 2021-utgaven av SGDQ Charity Marathon, som fant sted fra 4. til 11. juli, ble hevet 2,9 millioner dollar for Leger uten grenser.
  • Fanatec har signert et samarbeid med PlayStation Studios å produsere periferiutstyr under Gran Turismo-lisensen. Som en påminnelse vil franchisen komme tilbake med Gran Turismo 7 i 2022.
  • Shiro Unlimited, et publiseringsselskap som nylig ble grunnlagt av Shiro Games» Bordeaux-innbyggere (Northgard, Evoland) presenterte sin første kampmulighet, en narrativ tittel signert av Dimanche Corp, et studio medstiftet av Lola Guilldou alias Søndagsutvikleren.
  • Mobilversjonen av Dead Cells, som ble lansert i Kina i februar i fjor, oversteg 2 millioner salg i området.
  • Etter en veldig god start i juni, Guilty Gear Strive passerte akkurat 500 000-grensen. Kampspillet Arc System Works vil ha sin første DLC-karakter 21. juli kl. 03.00 Youtube.

You may also like

Leave a Comment