Home » Nok en medalje til Polen. Komański nummer to på 200 meter

Nok en medalje til Polen. Komański nummer to på 200 meter

by Erlend Loe

Albert Komański vant sølvmedaljen ved de europeiske lekene i Chorzów på 200 meter med tiden 20,50. Franske Ryan Zeze vant på 20.29.

På Silesian Stadium deltar utøvere i lag-EM, som arrangeres som en del av de europeiske lekene.

SE OGSÅ: Julia Walczyk-Klimaszyk har allerede medalje. Nå er det på tide å kjempe om finalen

«Jeg ønsket å ta forbi den ledende italieneren, og jeg lyktes. Konkurrentene var sterke. De overtok meg ikke i svingene slik de pleide. Innendørskonkurransene har allerede vist at det er sjanse for god løping. 20.50 er ikke en grense, jeg håper det kommer flere gode tider, sa Resovia Rzeszów-spilleren.

Han innrømmet at han ikke en gang hadde tenkt på sølvmedaljen ved de europeiske lekene ved målgang.

«Jeg var hovedsakelig opptatt av poengene for DME-klassifiseringen. Medaljen er en stor fordel. Jeg er veldig fornøyd med resultatet mitt, for å tape individuelt er noe helt annet enn å mislykkes på landslaget, la den 197 cm høye utøveren til.


mtu, PAP

PolsatSport.pl for Android- og iOS-telefoner!

Den siste informasjonen og nyhetene uansett hvor du er.

You may also like

Leave a Comment